פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה

Register

ממוצע העדכון של 7.5 ל 8.0

Reply

שרשרת כלים
Old 22 יולי 2008, 02:32
קבוצת חברות חדשות

Default ממוצע העדכון של 7.5 ל 8.0

לאחרונה היו לי בעיות עם העדכון האחרון ל ממוצע גרסה 8.0 עם זה להתערב עם המערכת שלי אז אני הוסר אותו ולשים אחר AntiVirus. עם זאת, כאשר אני במקור עדכון 7.5 ל 8.0 V אני אפשרה את סרגל הכלים הביטחוני עם זה. עכשיו, ניסיתי להסיר את כל הקבצים המשויכים אפילו נכנס ברישום ושימוש רישום מנקה בכל פעם שאני מתחבר לאינטרנט אני מקבל אזהרה בתיבה למעלה אומר משהו כמו "לא מצליח להתחבר ל אבטחה בסרגל הכלים אם אני עדיין נתקל בבעיות אלה פנה תמיכה טכנית "העניין הוא, גם אם אני מנסה למחוק את כל הערכים egistry או אתחול מחדש אני עדיין למצוא תיבת אזהרה זו באה מעלה את הקבצים כי חשבתי היו נמחקים נראה להתחדש עצמם. עזרה זה כל כך מתסכל.
Old 22 יולי 2008, 07:01
קבוצת תורמים

האם לא זוכר, אבל האם זו גרסה אחרת של Yahoo Toolbar? נסה את זה גם בהסרת ההתקנה.

Old 23 יולי 2008, 12:39
קבוצת חברות חדשות

אהלן מייק, ניסית להסיר את ההתקנה של Yahoo וזה גם נראה לא להפוך difference.Wish אני לא מעודכנת היה ממוצע, היה לי v7.5 בערך 5 שנים ללא probs. אם רק יכולתי למצוא דרך לעצור את זה מעצבן אזהרה תיבת מתקרבת אני יהיה תוכן.
Old 23 יולי 2008, 12:43
מנהל קבוצת

נסה להסתכל כאן.

ייתכן גם רוצה ללכת ממוצע חינם הפורומים. מאז זוהי גרסה חדשה של למדי ממוצע לא הרבה אנשים שיש להם הרבה ניסיון עם זה עדיין. http://freeforum.avg.com/

Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
כל אחד יודע אם עדכון 3.1 הוא יותר טוב מאשר עדכון 3.0 רכשתי? Haun מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי 0 9 ספטמבר 2009 15:43
אני צריך לעדכן מנהלי התקן USB איזו האם אני מעדכן? חדש כללי תוכנות צ 'אט 8 3rd יוני 2009 07:58
Windows Update christine154 מערכות ההפעלה Windows 45 -28 פברואר 2008 05:45
עדכון BIOS mrdaveyk CPUs, Motherboards & RAM 3 ה -5 בחודש דצמבר 2007 07:12
עדכון המחשב Kadejd כללי חומרה צ 'אט 7 4th דצמבר 2007 16:16
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.