![]() |
|
| |||
| |||
| לאחרונה היו לי בעיות עם העדכון האחרון ל ממוצע גרסה 8.0 עם זה להתערב עם המערכת שלי אז אני הוסר אותו ולשים אחר AntiVirus. עם זאת, כאשר אני במקור עדכון 7.5 ל 8.0 V אני אפשרה את סרגל הכלים הביטחוני עם זה. עכשיו, ניסיתי להסיר את כל הקבצים המשויכים אפילו נכנס ברישום ושימוש רישום מנקה בכל פעם שאני מתחבר לאינטרנט אני מקבל אזהרה בתיבה למעלה אומר משהו כמו "לא מצליח להתחבר ל אבטחה בסרגל הכלים אם אני עדיין נתקל בבעיות אלה פנה תמיכה טכנית "העניין הוא, גם אם אני מנסה למחוק את כל הערכים egistry או אתחול מחדש אני עדיין למצוא תיבת אזהרה זו באה מעלה את הקבצים כי חשבתי היו נמחקים נראה להתחדש עצמם. עזרה זה כל כך מתסכל. |
|
| |||
| |||
| האם לא זוכר, אבל האם זו גרסה אחרת של Yahoo Toolbar? נסה את זה גם בהסרת ההתקנה.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| אהלן מייק, ניסית להסיר את ההתקנה של Yahoo וזה גם נראה לא להפוך difference.Wish אני לא מעודכנת היה ממוצע, היה לי v7.5 בערך 5 שנים ללא probs. אם רק יכולתי למצוא דרך לעצור את זה מעצבן אזהרה תיבת מתקרבת אני יהיה תוכן. |
|
| |||
| |||
| נסה להסתכל כאן. ייתכן גם רוצה ללכת ממוצע חינם הפורומים. מאז זוהי גרסה חדשה של למדי ממוצע לא הרבה אנשים שיש להם הרבה ניסיון עם זה עדיין. http://freeforum.avg.com/ |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כל אחד יודע אם עדכון 3.1 הוא יותר טוב מאשר עדכון 3.0 רכשתי? | Haun | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 0 | 9 ספטמבר 2009 15:43 |
| אני צריך לעדכן מנהלי התקן USB איזו האם אני מעדכן? | חדש | כללי תוכנות צ 'אט | 8 | 3rd יוני 2009 07:58 |
| Windows Update | christine154 | מערכות ההפעלה Windows | 45 | -28 פברואר 2008 05:45 |
| עדכון BIOS | mrdaveyk | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | ה -5 בחודש דצמבר 2007 07:12 |
| עדכון המחשב | Kadejd | כללי חומרה צ 'אט | 7 | 4th דצמבר 2007 16:16 |
| שרשרת כלים | |
| |