mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Virus, Spyware & Security

Register

AVG Atnaujinti Nuo 7,5-8,0

Reply

Temos įrankiai
Old Liepa 22, 2008, 02:32
Naujas Narys

Default AVG Atnaujinti Nuo 7,5-8,0

Aš neseniai turėjo problemų su naujausią programos versiją 8.0 Vid su juo kištis į mano sistemą taip, aš pašalinta ją ir įdėti į kitą antivirusinę. Tačiau, kai aš iš pradžių buvo atnaujintas 7,5 V 8,0 i leido saugumo įrankių juosta su ja. Dabar, aš stengiausi, kad ištrinti visus susijusius failus, net išeiti į registrą ir naudoti Registry Cleaner, kai aš prisijungti prie interneto gaunu įspėjimą langelį sudaro pasakė kažką panašaus į "Nepavyko prisijungti prie saugumo įrankių juostą, jei aš ir toliau susiduria šių problemų, kreipkitės tech support "dalykas yra, net jei aš bandau trinti visas egistry įrašų ir perkraukite aš vis tiek rasti šį įspėjimą lange pasirodo ir aš maniau, kad failai buvo ištrinti atrodo, kad būtų atnaujinami pačios. PAGALBA this is so frustrating.
Old Liepa 22, 2008, 07:01
Donorų grupės

Negaliu prisiminti, bet tai, kad dėl "Yahoo Toolbar variantas? Pabandykite pašalinti, kad per daug.

Old Liepa 23, 2008, 12:39
Naujas Narys

Hi there Mike, bandė pašalinti Yahoo taip pat ir atrodo, kad ne difference.Wish nebūčiau Atnaujinta AVG turėjau v7.5 apie 5 metus be probs. If I could just rasti sustabdyti šio erzina įspėjimo langas artėja Aš taip būtų turinį.
Old Liepa 23, 2008, 12:43
Moderatorius Grupė

Pabandykite ieškoti ČIA.

Taip pat galite kreiptis į AVG Free Forums. Kadangi tai yra gana nauja versija AVG ne daug žmonių turi daug patirties su ja dar. http://freeforum.avg.com/

Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.