![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Es nesen ir bijušas problēmas ar jaunāko atjauninājumu avg versiju 8,0 ar to mijiedarbojoties ar manu sistēmu, lai es atinstalējāt un laisti citu antivīrusu. Taču, kad es sākotnēji atjaunošana 7,5 līdz v 8,0 i atļauts drošības rīkjosla ar to. Tagad, kad esmu mēģinājis atinstalēt visi saistītie faili, pat nonākšana reģistra un izmantojot reģistra tīrāku, kad es savienojumu ar internetu man brīdinājumu jūklis sakot, kaut kā "nevar pieslēgties ar drošību rīkjoslā, ja es joprojām saskaras ar šo problēmu kontaktu tech support "lieta ir tad, ja mēģinu izdzēst visas egistry ierakstiem un reboot es joprojām uzskatu, ka tas brīdinājums kastē nāk līdz, un failus, es domāju, ir svītroti, šķiet, atjaunoties paši. HELP tas tā ir nomākta.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nevar atcerēties, bet ka variants lauķis rīkjosla? Mēģiniet atinstalēt, ka pārāk.
|
|||
|
|||
|
Hi there mike ir mēģinājis atinstalēt yahoo, kā arī un šķiet neveikt difference.Wish man nebija atjaunota AVG, man bija v7.5 apmēram 5 gadus bez probs. Ja es varētu atrast veidu, kā apturēt šo kaitinošas brīdinājuma lodziņu nāk līdz es būtu saturu.
|
|
|
|||
|
|||
|
Try looking ŠEIT.
Jūs arī varat doties uz AVG Free forumos. Tā kā šī ir samērā jauna versija AVG nav daudz cilvēku ir liela pieredze ar to vēl. http://freeforum.avg.com/ |