![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Niedawno miał problemy z najnowszej aktualizacji do AVG w wersji 8.0 z jej ingerowanie w moim systemie tak ja odinstalować i umieścić ją na innym antywirusowego. Jednak kiedy pierwotnie aktualizacja 7.5 do v 8.0 mogę pasek bezpieczeństwa z nim. Teraz, gdy próbowałem odinstalować wszystkie powiązane pliki idąc nawet do rejestru i za pomocą czyszczenia rejestru, kiedy i połączyć się z internetem i get polu ostrzeżenie powiedzieć "nie może połączyć się pasek bezpieczeństwa, jeśli nadal odczuwają te problemy kontakt tech support "Thing nawet jeśli staram się usunąć wszystkie wpisy egistry i reboot i jeszcze znaleźć tego pola pojawia się ostrzeżenie i pliki, które zostały usunięte i myśli zdają się regenerują się. HELP ten jest tak frustrujące. |
|
| |||
| |||
| Nie pamiętam, ale jest to wariant paska Yahoo? Spróbuj odinstalować, że zbyt.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Hi there, Mike próbowano odinstalować Yahoo, jak również i to zdaje się nie mieć difference.Wish nie miałem aktualizacja AVG, miałem v7.5 przez około 5 lat bez probs. Jeśli mogłem tylko znaleźć sposób na zatrzymanie tego irytujące okno ostrzeżenia zbliża się i będzie treść. |
|
| |||
| |||
| Poszukaj TUTAJ. Można również udać się do AVG Free forum. Ponieważ jest to dość nowa wersja AVG nie wiele osób ma bardzo duże doświadczenie z nim jeszcze. http://freeforum.avg.com/ |
![]() |
|
| Zakładki |