![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am avut recent probleme cu cea mai recentă actualizare a avg versiunea 8.0 cu ea interferează cu sistemul meu, aşa că am dezinstalat-o şi a pus pe un alt antivirus. Cu toate acestea, când am iniţial actualizat 7,5 până la V 8.0 am permis bara de instrumente de securitate cu ea. Acum, că am încercat să dezinstalaţi toate fişierele asociate chiar şi a intra în registru şi folosind un registru mai curat ori de câte ori i se conecteze la Internet-am lua-o cutie de avertisment de până a spune ceva de genul "nu pot să se conecteze la bara de instrumente de securitate, dacă am continua să aibă aceste probleme de contact Tech Support "lucru este, chiar dacă am încerca să ştergeţi toate intrările egistry º i i reboot încă găsi această casetă de avertizare vine în sus şi în fişierele care m-am gândit au fost eliminate, par a se regenera. HELP acest lucru este atât de frustrant. |
|
| |||
| |||
| Poate nu-mi amintesc, dar este că o variantă a barei de instrumente Yahoo? Încercaţi să dezinstalaţi că prea.
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| Bună acolo Mike, au încercat să dezinstalaţi yahoo, precum şi se pare să nu fac nici eu difference.Wish nu şi-au actualizat AVG, am avut v7.5 timp de aproximativ 5 ani, cu No probs. În cazul în care i-ar putea găsi doar o cale de a stopa această casetă de enervant avertisment venire sus i-ar fi conţinut. |
|
| |||
| |||
| Încercaţi să căutaţi AICI. Aţi putea dori, de asemenea, pentru a merge la forum AVG Free. Deoarece aceasta este o versiune destul de nou de AVG, nu multi oameni au o experienţă de mult cu el încă. http://freeforum.avg.com/ |