menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnosť

Register

AVG Update Od 7,5 do 8,0

Reply

Thread Tools
Old 22 júla 2008, 02:32
Nový člen skupiny

Default AVG Update Od 7,5 do 8,0

Nedávno som mala problémy s najnovšiu aktualizáciu na verziu AVG 8.0 s ňou zasahoval do môjho systému a tak som ho odinštalovať a dať na iný antivírus. Avšak keď som pôvodne aktualizované 7,5 až do 8,0 aj dovolila, aby sa s ním paneli. Teraz, keď som sa pokúsil odinštalovať všetky prepojené súbory, dokonca ísť do registra a pomocou registra čistejšie kedykoľvek aj pripojenie k internetu já brať varovania krabici hovorí niečo ako "neschopný až k pripojiť k bezpečnostných nástrojov, ak aj naďalej skúsenosti týchto problémov kontaktujte tech support "vec je, aj keď sa snažím odstrániť všetky egistr položky a reštartujte Stále mi pripadá toto varovanie pole príde a já si myslel, že súbory boli zmazané Zdá sa, že sa regenerovať. HELP je to tak frustrujúce.
Old 22 júla 2008, 07:01
Darcu Skupina

Nemôžete spomenúť, ale je to variant yahoo toolbar? Skúste odinštalovať taky.

Old 23. júla 2008, 12:39
Nový člen skupiny

Ahoj Mike, sa pokúsili odinštalovať yahoo, ako dobre a zdá sa, že sa žiadna difference.Wish som nemal aktualizovať AVG, mal som v7.5 po dobu 5 rokov, bez probs. Keby som mohol nájsť spôsob, ako zastaviť to otravné varovanie box prísť já chcel by som byť spokojný.
Old 23. júla 2008, 12:43
Moderátor skupiny

Skúste sa pozrieť TU.

Môžete tiež ísť do AVG Free fóra. Keďže sa jedná o relatívne novú verziu AVG nie je veľa ľudí, veľa skúseností s tým zatiaľ. http://freeforum.avg.com/

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Know-Ak niektorý 3.1 Update je lepšia ako 3.0 Update Len som kúpil? Haun Linux & Alternatívne OS 0 9.září 2009 15:43
Potrebujem Update USB ovládača, ktorý z nich môžem aktualizovať? nový Všeobecné Software Chat 8 3. júna 2009 07:58
Windows Update christine154 Operačné systémy Windows 45 28. februára 2008 05:45
Bios aktualizovať mrdaveyk Procesory, základné dosky & RAM 3 5. decembra 2007 07:12
Počítačové zmenené Kadejd Všeobecné Hardware Chat 7 4. december 2007 16:16
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.