![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedávno som mala problémy s najnovšiu aktualizáciu na verziu AVG 8.0 s ňou zasahoval do môjho systému a tak som ho odinštalovať a dať na iný antivírus. Avšak keď som pôvodne aktualizované 7,5 až do 8,0 aj dovolila, aby sa s ním paneli. Teraz, keď som sa pokúsil odinštalovať všetky prepojené súbory, dokonca ísť do registra a pomocou registra čistejšie kedykoľvek aj pripojenie k internetu já brať varovania krabici hovorí niečo ako "neschopný až k pripojiť k bezpečnostných nástrojov, ak aj naďalej skúsenosti týchto problémov kontaktujte tech support "vec je, aj keď sa snažím odstrániť všetky egistr položky a reštartujte Stále mi pripadá toto varovanie pole príde a já si myslel, že súbory boli zmazané Zdá sa, že sa regenerovať. HELP je to tak frustrujúce. |
|
| |||
| |||
| Nemôžete spomenúť, ale je to variant yahoo toolbar? Skúste odinštalovať taky.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Ahoj Mike, sa pokúsili odinštalovať yahoo, ako dobre a zdá sa, že sa žiadna difference.Wish som nemal aktualizovať AVG, mal som v7.5 po dobu 5 rokov, bez probs. Keby som mohol nájsť spôsob, ako zastaviť to otravné varovanie box prísť já chcel by som byť spokojný. |
|
| |||
| |||
| Skúste sa pozrieť TU. Môžete tiež ísť do AVG Free fóra. Keďže sa jedná o relatívne novú verziu AVG nie je veľa ľudí, veľa skúseností s tým zatiaľ. http://freeforum.avg.com/ |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Know-Ak niektorý 3.1 Update je lepšia ako 3.0 Update Len som kúpil? | Haun | Linux & Alternatívne OS | 0 | 9.září 2009 15:43 |
| Potrebujem Update USB ovládača, ktorý z nich môžem aktualizovať? | nový | Všeobecné Software Chat | 8 | 3. júna 2009 07:58 |
| Windows Update | christine154 | Operačné systémy Windows | 45 | 28. februára 2008 05:45 |
| Bios aktualizovať | mrdaveyk | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 5. decembra 2007 07:12 |
| Počítačové zmenené | Kadejd | Všeobecné Hardware Chat | 7 | 4. december 2007 16:16 |
| Thread Tools | |
| |