мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Вирус, Спыуаре и безбедност

Register

Упдате АВГ Од 7,5 - 8,0

Reply

Тхреад Тоолс
Old 22 срп 2008, 02:32
Нови члан групе

Ја сам недавно имао проблема са модернизирати на задњи приказ над авг 8,0 са њом ометати мој систем па сам деинсталирана га и стави на неки други антивирусни. Међутим када сам првобитно упдатед 7,5 до 8,0 В и дозвољене безбедносне тоолбар са њом. Сад кад сам покушао деинсталирам све повезане датотеке, чак идући у регистар помоћу Регистры и чистији пут кад сам повезати на интернет добијам упозорење кутија горе казивање нешто попут "Није могуће повезати се на безбедност тоолбар ако и даље имате ове проблеме контакт техничке подршке "ствар чак и ако ЈА пробати за брисање свих записа егистры и поновно подизање система и још пронаћи овај оквир упозорења долази и датотеке које су избрисане Мислио изгледа да препородити себе. ПОМОЋ ово је тако фрустрирајући.
Old 22 срп 2008, 07:01
Донаторска Група

Не могу сетити, али да је варијанта Ыахоо тоолбар? Уклоните инсталацију комплета алатки тај превише.

Old 23 срп 2008, 12:39
Нови члан групе

Хи тхере Мајк су покушали деинсталирам ыахоо као и чини се да нема дифференце.Уисх ја је не ажурира АВГ сам в7.5 за око 5 година, без икаквих пробс. Кад бих могао само наћи начин заустављања овај узнемирујући упозорење кутија излази бих бити задовољан.
Old 23 срп 2008, 12:43
Модератор / ица групе

Покушајте да тражите ОВДЈЕ.

Ви мај такође желе ићи на АВГ Фрее форума. Будући да је ово релативно нова верзија АВГ не многи људи имају много искуства са ит ыет. хттп://фреефорум.авг.цом/

Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц