![]() |
|
| |||
| |||
| Son sürümü ile 8,0 ortalama en son güncelleme benim sistem ile müdahale ile i ve başka bir antivirüs almak kaldırıldı sorunlar oldu. Ancak ne zaman i orijinal V 8,0 i 7,5 güncelleme ile güvenlik araç çubuğu izin verdi. Eğer iletişim bu sorunları yaşamaya devam Şimdi tüm ilişkili dosyaları bile kayıt girmeden ve bir kayıt defteri temizleyici kullanarak zaman i İnternet i bağlanmak kaldırmak için çalıştık "güvenlik araç çubuğu bağlanamadık gibi bir şey söyleyerek bir uyarı kutusu alın teknoloji desteği "Thing bile yine de bu uyarı kutusu bulmak tüm egistry kayıtları ve reboot I silmek için deneyin ve Dosyaları i silindi sanıyordum gelir kendilerini yeniden görünüyor. Bu çok korkutucu YARDIM. |
|
| |||
| |||
| Unutmayın, ancak bu Yahoo araç çubuğu bir varyant? Çok kaldırmayı deneyin.
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| Selam Mike yanı Yahoo kaldırmak için çalıştık ve hiçbir difference.Wish I AVG, yok probs ile yaklaşık 5 yıldır v7.5 vardı güncelleştirilmez vardı yapmak gibi. Eğer ben bu can sıkıcı uyarı kutusu I geliyor durdurma içerik olacak bir yol bulabiliriz. |
|
| |||
| |||
| Bak BURAYA. Ayrıca AVG Free forum gitmek isteyebilirsiniz. Bu pek insanların AVG bir adil yeni sürümü henüz daha fazla deneyimim var. http://freeforum.avg.com/ |
![]() |
|
| Bookmarks |