менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки

Register

AVG поновлення від 7,5 до 8,0

Reply

Різьба Інструменти
Old 22 липня 2008, 02:32
Нові члени групи

Нещодавно я мав проблеми з останнім оновленням для середн версії 8.0 з його втручання в мою систему так, я вилучив його і поклав на інший антивірус. Проте коли я спочатку оновлений 7,5 V 8,0 Я дозволив безпеки панелі інструментів з ним. Тепер, коли я намагався видалити всі пов'язані з нею файли, навіть збирається до реєстру і використовуючи Registry Cleaner, коли я підключитися до інтернету, я отримую попередження поле до говорив щось на кшталт "Не вдається підключитися до безпеки панелі інструментів, якщо я як і раніше відчувати подібні проблеми Зв'язатися технічна підтримка "справа навіть якщо я намагаюся, щоб видалити всі записи і egistry перезавантаження я все ще знаходжу це попередження поле з'являється і файлів, які я думав, були виключені здається регенерувати себе. ДОПОМОГА це так складно.
Old 22 липня 2008, 07:01
Донор групи

Не пам'ятаю, але те, що варіант Yahoo Toolbar? Спробуйте видалити, що теж.

Old 23 липня 2008, 12:39
Нові члени групи

Привіт там Майка, намагався видалити Yahoo, а також і, схоже, зробити не difference.Wish я не оновлювала AVG, я v7.5 близько 5 років, НЕ Probs. Якби я міг знайти спосіб зупинити це дратує вікні попередження Далі я хотів би бути задоволені.
Old 23 липня 2008, 12:43
Модератор групи

Подивіться ТУТ.

Ви також можете піти в AVG Free форумах. Оскільки це досить нова версія AVG багато людей не мають великого досвіду роботи з ще. http://freeforum.avg.com/

Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.