![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Нещодавно я мав проблеми з останнім оновленням для середн версії 8.0 з його втручання в мою систему так, я вилучив його і поклав на інший антивірус. Проте коли я спочатку оновлений 7,5 V 8,0 Я дозволив безпеки панелі інструментів з ним. Тепер, коли я намагався видалити всі пов'язані з нею файли, навіть збирається до реєстру і використовуючи Registry Cleaner, коли я підключитися до інтернету, я отримую попередження поле до говорив щось на кшталт "Не вдається підключитися до безпеки панелі інструментів, якщо я як і раніше відчувати подібні проблеми Зв'язатися технічна підтримка "справа навіть якщо я намагаюся, щоб видалити всі записи і egistry перезавантаження я все ще знаходжу це попередження поле з'являється і файлів, які я думав, були виключені здається регенерувати себе. ДОПОМОГА це так складно. |
|
| |||
| |||
| Не пам'ятаю, але те, що варіант Yahoo Toolbar? Спробуйте видалити, що теж.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Привіт там Майка, намагався видалити Yahoo, а також і, схоже, зробити не difference.Wish я не оновлювала AVG, я v7.5 близько 5 років, НЕ Probs. Якби я міг знайти спосіб зупинити це дратує вікні попередження Далі я хотів би бути задоволені. |
|
| |||
| |||
| Подивіться ТУТ. Ви також можете піти в AVG Free форумах. Оскільки це досить нова версія AVG багато людей не мають великого досвіду роботи з ще. http://freeforum.avg.com/ |