по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Вирус, шпионски софтуер & Сигурност

Register

AVG v8.0 няма да се отвори!!

Reply

Нишка Инструменти
Old 24 април 2008, 06:00
Новите държави Група

Default AVG v8.0 няма да се отвори!!

Току-що купих AVG 8,0 - късно скъп вариант, който защитава компютъра ми, но аз всеки клик върху иконата на работния плот, че няма да помръдвам. правото долната икона, не е оригинален цвят като червено и черно, но вече се обърна сиво! Мисля, че неговата работа, но нещо се блокира от работа ... Аз вече деинсталиран предишните си на AVG

но аз имам чувството, че един от моите регистър чисти "Регистъра механик" (изключително добър софтуер, който аз имам платени с много пари) може да се блокира AVG, аз не съм сигурен, аз просто искам да потвърдя, ако той е. .. но моля те ... не ме карат да деинсталирате цяло "регистратура механик"

някой да ми помогне проумея как да отвори ми AVG 8,0. Той не се каже, че тя е била блокиране AVG в "Регистратура Механик", но аз имам чувството, какво мислите?
Old 24 април 2008, 08:10
Модератор Група

Били ли сте опитвали изключвам изключване Регистратура Механик за да види дали го прави разлика?

Old 24 април 2008, 22:00
Новите държави Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от evilfantasy View Post
Били ли сте опитвали изключвам изключване Регистратура Механик за да види дали го прави разлика?
ОК, така съм изключен ми регистратура механик и сега на съобщение се появи в долния десен ъгъл казва "куче-пазач изключен" от AVG. Аз не знам какво означава това и аз DONT знам как да го свържете отново.
Аз също проверява моя компютър "сигурност център", а тя казва, че аз DONT има вирус защита
Old 24 април 2008, 22:29
Модератор Група

Тъй като това е платена версия и е доста ново съобщение може да искате да се свържете AVG Поддръжка по този въпрос. Без да е грубо, но това е част от сделката, когато сте платили е безплатна поддръжка.

Ако не получите отговор от тях след това да ни уведомите. Ще направя някои търсят в средното време и след обратно ако намеря нищо.

Опитах се да инсталирам безплатни 8,0 версия рано днес и има грешки. Тя няма да инсталирате. Виждам ТУК

Old 26 април 2008, 22:33
Новите държави Група

Да, те ме накара да плащат за нея, когато тя трябва да инсталацията част от безплатния пробен период, така че какво по дяволите, аз съм от дълго време потребителите на AVG, но не използват безплатната версия и исках да го надстроите, така реших да купи.
Аз трябваше да деинсталирате ми регистратура механик да отида AVG работиш отново! Каква загуба ...
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc