menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnost

Register

AVG v8.0 nebude otevřen!

Reply

Thread Nástroje
Old 24. dubna 2008, 06:00
Nový člen skupiny

Default AVG v8.0 nebude otevřen!

Právě jsem koupil AVG 8.0 - nejnovější verzi dražší, která chrání počítač, ale i kdykoliv kliknout na ikonu na ploše mého nebude ustoupit. vpravo dole ikona není původní barva, jako jsou červená a černá, ale už se obrátil šedá! Myslím, že své práci, ale je něco blokování je z práce ... Už odinstalovány moje předchozí aplikace AVG

ale mám pocit, že jeden z mých registru čistší 'Registry mechanik' (velmi dobrý software, který jsem zaplatil za hodně peněz), by mohlo být zablokování AVG, já nejsem jistý, já chci jen potvrdit, je-li. .. Ale prosím ... Netočím mi odinstalovat celý 'registru mechanik'

pomozte mi někdo zjistit, jak otevřít mé AVG 8.0. to neříkal, že to bylo blokování AVG v 'Registry Mechanic', ale mám pocit, co si o tom myslíte?
Old 24. dubna 2008, 08:10
Moderátor skupiny

Zkoušeli jste zámkové vypnutí Registry Mechanic, zda je nějaký rozdíl?

Old 24. dubna 2008, 22:00
Nový člen skupiny

Citace:
Původně Poslal evilfantasy View Post
Zkoušeli jste zámkové vypnutí Registry Mechanic, zda je nějaký rozdíl?
ok tak jsem vypnutý registru můj mechanik a dnes zprávu objeví na spodním rohu rčení 'dozorce odpojený' z AVG. Nevím, co to znamená a i dont know how, které jej spojují zpět.
i také kontroluje počítač 'bezpečnostní centrum', a říká, že i dont mít antivirová ochrana
Old 24. dubna 2008, 22:29
Moderátor skupiny

Protože se jedná o placenou verzi a je to poměrně nové verze můžete kontaktovat AVG Podpora na toto téma. Není hrubá, ale že je součástí dohody, kterou zaplatíte, když je bez podpory.

Nemáte-li dostat odpověď z nich pak dejte nám vědět. Budu dělat některé vyhledávání v průměrná doba a místo zpět, když něco najít.

Zkoušel jsem nainstalovat starší verzi 8.0 zdarma a dnes tu chyby. To by nebylo nainstalovat. Vidět ZDE

Old 26. dubna 2008, 22:33
Nový člen skupiny

ano, ale mě platit za to, když ji dostal do části týkající se instalace zkušební verze zdarma, tak co sakra, já jsem dlouho uživatele AVG, ale používá i bezplatnou verzi a chtěl upgrade je tak jsem se rozhodl koupit.
Musel jsem odinstalovat můj mechanik registru dostat AVG Pracuju znovu! Jaká škoda ...
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Levé tlačítko myši chovat klikněte pravým tlačítkem myši, musí otevřít další okno pro otevírání odkazů? Blitzgirl42 Notebooky, Mobily a PDA 1 17. června 2009 12:08
Jak otevřít. PUB souboru v Open Office? sagheer Office & Aplikace 1 6. června 2009 06:04
Can't Open Document Uloženo v Office 2007 otevřít v Office 2003 tolet Office & Aplikace 13 5. března 2009 11:25
Nelze otevřít OE6 VJH Email, VoIP & IM Diskuse 4 9. Březen 2008 06:53
Otevřeno gl demacs Multimedia & Kodeky 2 11. ledna 2008 15:46
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.