![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Právě jsem koupil AVG 8.0 - nejnovější verzi dražší, která chrání počítač, ale i kdykoliv kliknout na ikonu na ploše mého nebude ustoupit. vpravo dole ikona není původní barva, jako jsou červená a černá, ale už se obrátil šedá! Myslím, že své práci, ale je něco blokování je z práce ... Už odinstalovány moje předchozí aplikace AVG ![]() ale mám pocit, že jeden z mých registru čistší 'Registry mechanik' (velmi dobrý software, který jsem zaplatil za hodně peněz), by mohlo být zablokování AVG, já nejsem jistý, já chci jen potvrdit, je-li. .. Ale prosím ... Netočím mi odinstalovat celý 'registru mechanik' ![]() pomozte mi někdo zjistit, jak otevřít mé AVG 8.0. to neříkal, že to bylo blokování AVG v 'Registry Mechanic', ale mám pocit, co si o tom myslíte? |
|
| |||
| |||
| Zkoušeli jste zámkové vypnutí Registry Mechanic, zda je nějaký rozdíl? |
|
| |||
| |||
| Citace:
i také kontroluje počítač 'bezpečnostní centrum', a říká, že i dont mít antivirová ochrana |
|
| |||
| |||
| Protože se jedná o placenou verzi a je to poměrně nové verze můžete kontaktovat AVG Podpora na toto téma. Není hrubá, ale že je součástí dohody, kterou zaplatíte, když je bez podpory. Nemáte-li dostat odpověď z nich pak dejte nám vědět. Budu dělat některé vyhledávání v průměrná doba a místo zpět, když něco najít. Zkoušel jsem nainstalovat starší verzi 8.0 zdarma a dnes tu chyby. To by nebylo nainstalovat. Vidět ZDE |
|
| |||
| |||
| ano, ale mě platit za to, když ji dostal do části týkající se instalace zkušební verze zdarma, tak co sakra, já jsem dlouho uživatele AVG, ale používá i bezplatnou verzi a chtěl upgrade je tak jsem se rozhodl koupit. Musel jsem odinstalovat můj mechanik registru dostat AVG Pracuju znovu! Jaká škoda ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Levé tlačítko myši chovat klikněte pravým tlačítkem myši, musí otevřít další okno pro otevírání odkazů? | Blitzgirl42 | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 17. června 2009 12:08 |
| Jak otevřít. PUB souboru v Open Office? | sagheer | Office & Aplikace | 1 | 6. června 2009 06:04 |
| Can't Open Document Uloženo v Office 2007 otevřít v Office 2003 | tolet | Office & Aplikace | 13 | 5. března 2009 11:25 |
| Nelze otevřít OE6 | VJH | Email, VoIP & IM Diskuse | 4 | 9. Březen 2008 06:53 |
| Otevřeno gl | demacs | Multimedia & Kodeky | 2 | 11. ledna 2008 15:46 |
| Thread Nástroje | |
| |