![]() |
|
| |||
| |||
| i μόλις αγόρασαν AVG 8,0 - την τελευταία ακριβή έκδοση που προστατεύει τον υπολογιστή μου, αλλά όποτε κάνω κλικ στο εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας μου δεν θα κινούμαι. κάτω δεξιά το εικονίδιο δεν είναι το πρωτότυπο χρώμα όπως το κόκκινο και το μαύρο αλλά ήταν πια γκρίζα! πιστεύω ότι η workin αλλά είναι κάτι το κλείδωμα της από την εργασία ... i ήδη απεγκατασταθεί μου της προηγούμενης AVG ![]() αλλά έχω την αίσθηση ότι ένα από τα καθαρότερα μητρώο 'Γραμματεία μηχανικός »(ένα πολύ καλό λογισμικό που έχουν πληρώσει με πολλά χρήματα) θα μπορούσε να μπλοκάρει το AVG, δεν είμαι σίγουρος, θα ήθελα απλώς να επιβεβαιώσω αν είναι. .. αλλά σας παρακαλώ ... Δεν κάνει να απεγκαταστήσετε το σύνολο του "μητρώου μηχανικός" ![]() κάποιος να με βοηθήσει με ποιον τρόπο να μου ανοίξετε AVG 8.0. αυτό δεν είπα ότι ήταν το κλείδωμα AVG στο "Μητρώο Μηχανικός ', αλλά έχω την αίσθηση, τι λες; |
|
| |||
| |||
| Έχετε δοκιμάσει shutting off Γραμματεία Μηχανικός για να δείτε αν κάνει καμία διαφορά; |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Επίσης ελέγχεται ο υπολογιστής μου "κέντρο ασφάλειας" και που λέει ότι i dont έχει προστασία από ιούς |
|
| |||
| |||
| Δεδομένου ότι πρόκειται για μια έκδοση που καταβλήθηκαν και είναι μια αρκετά νέα έκδοση μπορεί να θέλετε να επικοινωνήσετε AVG Υποστήριξη σχετικά με το θέμα αυτό. Δεν είναι αγενής, αλλά αυτό είναι μέρος της συμφωνίας, η οποία, όταν πληρώνετε είναι ελεύθερη στήριξη. Εάν δεν έχετε μια απάντηση από τους τότε να μας ενημερώσετε. Θα κάνετε κάποια αναζήτηση στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα και μετά την επιστροφή μου αν βρω κάτι. Προσπάθησα να το εγκαταστήσετε την δωρεάν έκδοση 8,0 νωρίτερα σήμερα και έχεις σφάλματα. Δεν θα εγκαταστήσετε. Βλέπω ΕΔΩ |
|
| |||
| |||
| έτος, που με έκανε να πληρώσει για αυτήν, όταν πήρε μέρος στην εγκατάσταση για τη δωρεάν δοκιμή, οπότε τι στο καλό, είμαι πολύ καιρό χρήστης του AVG, αλλά χρησιμοποιείται η δωρεάν έκδοση και ήθελε να τις αναβαθμίζει, έτσι αποφάσισε να αγοράζετε. Έπρεπε να απεγκαταστήσετε μητρώου μηχανικό μου να AVG workin ξανά! Τι κρίμα ... |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αριστερό κλικ Αποφασίζοντας Όπως δεξιό κλικ, πρέπει να ανοίξετε άλλο παράθυρο για το άνοιγμα συνδέσεων;; | Blitzgirl42 | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 17 Ιουν 2009 12:08 |
| Πώς να ανοίξετε ένα. PUB αρχείο στο Open Office; | sagheer | Office Suites & Εφαρμογές | 1 | 6 Ιουν 2009 06:04 |
| Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα του εγγράφου Αποθηκευμένες στο Office 2007 με το Open Office 2003 | tolet | Office Suites & Εφαρμογές | 13 | 5 Μαρ 2009 11:25 |
| Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα OE6 | VJH | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 4 | 9 Μαρ 2008 06:53 |
| Open GL | demacs | Multimedia & Codecs | 2 | 11 Ιαν 2008 15:46 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |