manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Virus, Spyware i sigurnost

Register

AVG v8.0 neće otvoriti!

Reply

Thread Tools
Old 24 tra 2008, 06:00
Novi član grupe

Default AVG v8.0 neće otvoriti!

Upravo sam kupio AVG 8.0 - najnovija verzija skupo da štiti moje računalo, ali sve i kliknite na ikonu na mom desktopu neće mrdnuti. desnom donjem icon nije izvorna boja poput crvene i crne boje, nego više okrenut sive! Mislim da svojim Radno ali nešto blokira ga s radnim ... ja već deinstaliran moj prethodni AVG-a

ali imam osjećaj da je jedan od mojih registrirati čišći 'Registry mehaničar' (izuzetno dobar softver koji sam platio s mnogo novca) može biti blokiranje AVG, nisam siguran, samo želim da potvrdite ako je. .. ali molim Vas ... nemojte me deinstalirati cijeli 'Registry mehaničar'

netko pomoć mene shvatiti kako otvoriti moj AVG 8,0. nije reći da je to blokiranje AVG u 'Registry mehaničar', ali imam osjećaj, što ti misliš?
Old 24 tra 2008, 08:10
Moderator / ica grupe

Jeste li pokušao shutting off Registry mehaničar vidjeti ako Internet pomoć za nuždu bilo koji razlika?

Old 24 tra 2008, 22:00
Novi član grupe

Quote:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Jeste li pokušao shutting off Registry mehaničar vidjeti ako Internet pomoć za nuždu bilo koji razlika?
ok, tako sam isključen moj Registry mehaničar i sada poruka pops gore na dnu desnom kutu govoreći: 'stražar prekinute' iz AVG. Ne znam što to znači i ja dont znati kako to povezivanje to vratiti.
JA isto tako ček moj računalo 'sigurnosni centar "i ona kaže da ja dont imati zaštitu od virusa
Old 24 tra 2008, 22:29
Moderator / ica grupe

Budući da je ovo verzija i platio je dosta novih release možda biste željeli kontaktirati AVG Podrška o ovom pitanju. Nije primitivan, ali to je dio posla kad je slobodan platiti podršku.

Ako ne dobijete odgovor od njih neka nam. Ja ću pretražiti neki u to vrijeme i poslije natrag ako nađem ništa.

JA pokušao to uvesti koga u službu slobodan 8,0 verziju i ranije danas dobio pogreške. To ne bi instalirali. Vidi OVDJE

Old 26 tra 2008, 22:33
Novi član grupe

Da, oni me plaćaju za to kada ga je dobio na dio instalacije na besplatnu probnu verziju, tako da se što je pakao, ja sam dugo korisnik AVG, ali sam koristio free verziju i htio nadograditi tako sam odlučila kupnje.
morao sam deinstalirati moj Registry mehaničar dobiti AVG Radno opet! što otpada ...
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Lijevi Acting Like Kliknite desnim klikom, Need Open Window Drugi Open Linkovi? Blitzgirl42 Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 1 17. lipnja 2009 12:08
Kako otvoriti. PUB datoteke u Office Open? sagheer Office & Applications 1 6. lipnja 2009 06:04
Ne možete otvoriti dokument u Spremljene Open Office 2007 u Office 2003 tolet Office & Applications 13 5. ožujak 2009 11:25
Cannot open OE6 VJH Email, VoIP & IM Razgovor 4 9. ožujak 2008 06:53
Open gl demacs Multimedija i kodeci 2 11 siječanj 2008 15:46
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.