kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Vírus, kémprogram és biztonság

Register

AVG v8.0 nem szabad!

Reply

Téma eszközök
Old Április 24 2008, 06:00
Új tag Csoport

Default AVG v8.0 nem szabad!

Én most vettem AVG 8.0 - a legújabb verzió drága, amely megvédi a számítógépet, de én mindig kattintson az ikonra az asztalon, hogy én nem moccant. A jobb alsó sarkában ikon nem az eredeti színe, mint a vörös és fekete, de már fordult szürke! Úgy gondolom, hogy dolgozom, de valami blokkolja, hogy a munka ... Már uninstalled korábbi AVG's

de van egy érzésem, hogy az egyik én nyilvántartásba tisztább "Rendszerleíróadatbázis szerelő" (egy nagyon jó szoftver, amit fizetni egy csomó pénzt) is blokkolja az AVG, nem vagyok biztos benne, csak szeretném megerősíteni, ha van. .. de kérlek ... Ne akard az egész uninstall "rendszerleíró szerelő"

valaki segítsen nekem kitalálni, hogy miként lehetne az én AVG 8,0. nem mondom, hogy blokkoló AVG a "Registry Mechanic", de van egy érzésem, mit gondolsz?
Old Április 24 2008, 08:10
Moderátor Csoport

Ön próbálta lezárására Registry Mechanic, hogy ha azt teszi-e különbség?

Old 24. április 2008, 22:00
Új tag Csoport

Idézet:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Ön próbálta lezárására Registry Mechanic, hogy ha azt teszi-e különbség?
OK így már kikapcsolta az én registry-szerelő, és most egy üzenet jön ki a jobb alsó sarokban mondván "watchdog kapcsolni" az AVG. Nem tudom, mit jelent ez, és én dont tud hogyan kapcsolódhat vissza újra.
Azt is ellenőrzik a számítógépet "biztonsági központ", és azt mondja, hogy én dont volna egy vírus védelem
Old Április 24 2008, 22:29
Moderátor Csoport

Mivel ez egy fizetett verziót, és egy viszonylag új kiadás lehet, hogy szeretné felvenni a kapcsolatot AVG Support ebben a kérdésben. Nem durva, de ez is része az üzletet, ha fizetni ingyenes támogatást.

Ha nem kap választ tőlük, akkor tudassa velünk. Majd némi keresett az átlagos idő, és utáni vissza, ha találok valamit.

Megpróbáltam telepíteni a szabad 8,0 korábbi verzió van ma, és a hibákat. Ez nem telepíthető. Lát IDE

Old Április 26 2008, 22:33
Új tag Csoport

igen, akkor nekem fizetni, ha ez megvan, hogy a létesítmény része az ingyenes próbaverzió, így mi a fene, én hosszú ideig felhasználója AVG, de használható az ingyenes verziót, és frissíteni akartam, szóval én úgy határozott, hogy venni.
Volt, hogy távolítsa el az én registry-szerelő, hogy AVG dolgozom újra! Micsoda pazarlás ...
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Kattintson a bal oldali, mintha jobb klikk meg kell nyitni egy másik ablak nyílt Kapcsolatok? Blitzgirl42 Laptopok, PDA-k & Mobiles 1 17. június 2009 12:08
Hogyan kell megnyitni egy. PUB fájlt Open Office? sagheer Office & Applications 1 6. június 2009 06:04
A dokumentum nem nyitható meg a Mentett Office 2007 és az Open Office 2003 tolet Office & Applications 13 5. március 2009 11:25
Nem lehet megnyitni OE6 VJH E-mail, a VoIP és IM Vitalap 4 9. március 2008 06:53
Open GL demacs Multimédia és kodekek 2 11. január 2008 15:46
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.