![]() |
|
| |||
| |||
| אני רק קונה ממוצע 8.0 - הגרסה האחרונה של יקר אשר מגן על המחשב שלי, אבל בכל פעם שאני לחץ על הסמל על שולחן העבודה שלי היא לא לזוז. הזכות התחתונה היא לא הסמל המקורי כמו צבע אדום ושחור יותר אבל הפך אפור! אני חושב שלו עובדת אבל משהו חוסם אותו עובד ... אני כבר הוסר הקודמים שלי ממוצע של ![]() אבל יש לי הרגשה שאחד שלי הרשמה מנקה 'מכונאי הרישום' (טוב מאוד כי יש לי תוכנה שילם עם הרבה כסף) עשוי להיות חסימת ממוצע, אני לא בטוח, אני רק רוצה לוודא אם זה הוא. .. אבל בבקשה ... אל תיתן לי להסיר את כל 'הרישום מכונאי' ![]() שמישהו יעזור לי להבין איך לפתוח את ממוצע 8.0. זה לא אומר שזה היה חוסם את ממוצע ב 'הרישום מכונן', אבל יש לי הרגשה, מה אתם חושבים? |
|
| |||
| |||
| האם ניסית את הגפה הרישום מכונאי כדי לראות אם הוא עושה כל ההבדל? |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אני גם בדקתי את המחשב שלי 'מרכז אבטחה', וזה אומר שאני dont יש הגנה מפני וירוסים |
|
| |||
| |||
| מאז זה הוא שילם ואת הגירסה היא מהדורה חדשה למדי ייתכן שתרצה לפנות ממוצע תמיכה בנושא זה. לא להיות גס רוח, אבל זה חלק העסקה כאשר אתה משלם היא תמיכה בחינם. אם אינך מקבל תשובה מהם אחר כך יידע אותנו. אני יעשה כמה חיפושים בינתיים ולהפקיד בחזרה אם אמצא משהו. ניסיתי להתקין את גירסה 8.0 ללא תשלום מוקדם יותר היום וקיבלתי שגיאות. זה לא להתקין. לראות כאן |
|
| |||
| |||
| כן, הם הכריחו אותי לשלם על זה כאשר הוא צריך לחלק את ההתקנה על ניסיון ללא תשלום, אז מה לעזאזל, אני הרבה זמן ממוצע של המשתמש, אבל השתמשתי בגרסת החינם ואת רוצה לשדרג אותו כך החלטתי לקנות את זה. אני צריך להסיר את הרישום כדי לקבל מכונאי ממוצע עובד שוב! איזה בזבוז ... |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שמאל לחץ מתנהג בדיוק כמו לחץ, צריך לפתוח עוד חלון פתוח קישורים?? | Blitzgirl42 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | -17 יוני 2009 12:08 |
| כיצד לפתוח. פאב הקובץ פתח משרד? | sagheer | חבילות Office & Applications | 1 | 6 יוני 2009 06:04 |
| לא ניתן לפתוח מסמכים שנשמרו ב-Office 2007 לפתוח ב-Office 2003 | tolet | חבילות Office & Applications | 13 | ה -5 בחודש מרץ 2009 11:25 |
| אין אפשרות לפתוח את OE6 | VJH | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 4 | 9th מרץ 2008 06:53 |
| פתח GL | demacs | מולטימדיה רכיבי Codec | 2 | 11th ינואר 2008 15:46 |
| שרשרת כלים | |
| |