mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Virus, Spyware & Security

Register

AVG v8.0 nebus atidaryti!

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 24, 2008, 06:00
Naujas Narys

Default AVG v8.0 nebus atidaryti!

Aš ką tik nupirko AVG 8.0 - naujausia versija brangaus, kad apsaugotų mano kompiuterį, tačiau everytime I spustelėkite piktogramą darbalaukyje nebus judintis. apatiniame dešiniame piktograma nėra originalus spalva kaip raudona ir juoda nebėra, bet pasirodė pilka! Manau jo Workin bet kažkas blokuoja jį iš darbo ... Aš jau pašalinta mano ankstesnį AVG's

bet turiu jausmas, kad vienas iš mano registruotis švaresni "Registry Mechanic" (labai gera programa, kad aš sumokėjo daug pinigų) gali blokuoti AVG, aš nežinau, aš tik noriu patvirtinti, jei ji yra. .. tačiau prašome ... Don't Make Me ištrinti visą "Registry Mechanic"

kas nors man padėti išsiaiškinti, kaip atidaryti savo AVG 8.0. ji nesakė, kad jis blokuoja AVG ir "Registry Mechanic", bet man jausmas, ką tu manai?
Old Balandis 24, 2008, 08:10
Moderatorius Grupė

Ar bandėte išjungimas Registry Mechanic pamatyti, jei jis daro koks nors skirtumas?

Old Balandis 24, 2008, 22:00
Naujas Narys

Citata:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Ar bandėte išjungimas Registry Mechanic pamatyti, jei jis daro koks nors skirtumas?
Gerai, kad aš išjungtas Mano Registry Mechanic, o dabar pranešimas pasirodys apatiniame dešiniajame kampe posakis "watchdog atjungtas" nuo AVG. Aš nežinau, ką tai reiškia ir aš Nežinau, kaip prijungti jį vėl.
Aš taip pat patikrino mano kompiuterį "saugumo centras", o ji sako, kad i dont turi apsaugos nuo virusų
Old Balandis 24, 2008, 22:29
Moderatorius Grupė

Kadangi tai yra mokama versija, ir yra gana naują versiją galite susisiekti AVG Pagalba šiuo klausimu. Nėra grubus, bet tai yra viena iš sandorio, kai mokate yra nemokama pagalba.

Jei negaunate atsakymo iš jų ten su mumis. Aš tai kai ieškantiems vidutinis laikas ir po nugaros, jei rasiu ką nors.

Bandžiau įdiegti nemokamą 8,0 versija anksčiau šiandien ir gavo klaidas. Tai nėra įdiegti. Matyti ČIA

Old Balandis 26, 2008, 22:33
Naujas Narys

Taip, jie mane už tai sumokėti, kai jis pateko į įrenginio dalis dėl nemokamo bandymo, tai ką gi, aš seniai vartotojas AVG, bet aš nemokama versija ir nori tobulinti ją taip, aš nusprendžiau pirkti.
Turėjau ištrinti savo Registry Mechanic gauti AVG Workin dar kartą! Kas atliekų ...
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Liko Spauskite veikdama Paspauskite dešiniuoju pelės klavišu, reikia atidaryti kitame lange atidaryti Nuorodos? Blitzgirl42 Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 1 Birželis 17, 2009 12:08
Kaip atidaryti. PUB failo Open Office? sagheer Office Suites & Applications 1 6 birželis 2009 06:04
Cannot Open Document Išsaugotos Office 2007 Open Office 2003 tolet Office Suites & Applications 13 5 kovas 2009 11:25
Nepavyko atidaryti OE6 VJH Paštas, VoIP & MP Aptarimas 4 9 kovas 2008 06:53
Open GL demacs Multimedia & Codecs 2 11 sausis 2008 15:46
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.