![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| JA just kupiony AVG 8.0 - najnowszą wersję drogie, że chroni mój komputer, ale za każdym razem i kliknij ikonę na pulpicie nie drgnąć. prawym dolnym ikona nie jest oryginalne, takie jak kolor czerwony i czarny, ale już się szary! Myślę, że jego workin ale coś blokuje go od pracy ... I już odinstalowana mojej poprzedniej AVG's ![]() Ale mam wrażenie, że jeden z moich rejestru czystsze "Registry Mechanic" (bardzo dobre oprogramowanie, które mam płacone z dużo pieniędzy) może być zablokowanie AVG, nie jestem pewien, chcę tylko potwierdzić, jeżeli jest. .. ale proszę ... don't make me odinstalować całego rejestru Mechanik " ![]() ktoś może mi pomóc dowiedzieć się, jak otworzyć mój AVG 8.0. nie powiedzieć, że blokowanie AVG w "Registry Mechanic", ale mam poczucie, co o tym myślisz? |
|
| |||
| |||
| Czy próbowali zamykanie off Registry Mechanic, aby sprawdzić, czy to czyni żadnej różnicy? |
|
| |||
| |||
| Cytat:
I również sprawdzone moim komputerze "centrum bezpieczeństwa" i mówi, że ja dont mieć ochrony przed wirusami |
|
| |||
| |||
| Ponieważ jest to wersja wypłacone i to dość nowa wersja może skontaktować się AVG Support na ten temat. Nie jest niegrzeczny, ale jest częścią transakcji, gdy wynagrodzenie jest wolne wsparcia. Jeśli nie otrzymasz odpowiedzi od nich potem daj nam znać. Ja też, wyszukiwanie w odpowiednim czasie i po z powrotem, jeśli coś znaleźć. Próbowałem zainstalować bezpłatny dzisiejszej wersji 8.0 i dostał błędy. Nie instalacji. Widzieć TUTAJ |
|
| |||
| |||
| Tak, oni mi płacą za to, kiedy dostał się do instalacji części na okres próbny, więc co heck, I'm a long time użytkownika AVG, ale i stosowane w wersji darmowej i chciała go uaktualnić, tak i postanowiła Kup. Musiałem odinstalować moje Registry Mechanic uzyskać AVG workin again! jakie odpady ... |
![]() |
|
| Zakładki |