menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnosť

Register

AVG v8.0 nebude otvorený!

Reply

Thread Tools
Old 24. apríla 2008, 06:00
Nový člen skupiny

Práve som kúpil AVG 8.0 - najnovšiu verziu drahšie, ktorá chráni počítač, ale aj kedykoľvek kliknúť na ikonu na ploche môjho nebude ustúpiť. vpravo dole ikona nie je pôvodná farba, ako sú červená a čierna, ale už sa obrátil šedá! Myslím, že svojej práci, ale je niečo blokovanie je z práce ... Už odinstalování moje predchádzajúce aplikácie AVG

ale mám pocit, že jeden z mojich Registry čistejšie 'Registry mechanik' (veľmi dobrý softvér, ktorý som zaplatil za veľa peňazí), by mohlo byť zablokovaniu AVG, já nejsem jistý, já chci len potvrdiť, je-li. .. Ale prosím ... Netočím mi odinstalovat celý 'Registry mechanik'

pomôžte mi niekto zistiť, ako otvoriť mojej AVG 8.0. to neříkal, že to bolo blokovanie AVG v 'Registry Mechanic', ale mám pocit, co si o tom myslíte?
Old 24. apríla 2008, 08:10
Moderátor skupiny

Skúšali ste zámkové vypnutie Registry Mechanic, či je nejaký rozdiel?

Old 24. apríla 2008, 22:00
Nový člen skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal evilfantasy View Post
Skúšali ste zámkové vypnutie Registry Mechanic, či je nejaký rozdiel?
ok tak som vypnutý Registry môj mechanik a dnes správu objaví na spodnom rohu rčení 'dozorcu odpojený' z AVG. Neviem, čo to znamená a i dont know how, ktoré ho spájajú späť.
i tiež kontroluje počítač 'bezpečnostné centrum', a hovorí, že i dont mať antivírusová ochrana
Old 24. apríla 2008, 22:29
Moderátor skupiny

Keďže sa jedná o platenú verziu a je to pomerne nové verzie môžete kontaktovať AVG Podpora na túto tému. Nie je hrubá, ale že je súčasťou dohody, ktorú zaplatíte, keď je bez pomoci.

Nemáte-li dostať odpoveď z nich potom dajte nám vedieť. Budem robiť niektoré vyhľadávanie v priemerná doba a miesto späť, keď niečo nájsť.

Zkoušel jsem nainštalovať staršiu verziu 8.0 zadarmo a dnes tu chyby. To by nebolo nainštalovať. Vidieť TU

Old 26. apríla 2008, 22:33
Nový člen skupiny

áno, ale ma platit za to, keď ju dostal do časti týkajúce sa inštalácie skúšobnej verzie zadarmo, tak čo sakra, já jsem dlho užívateľa AVG, ale používa aj bezplatnú verziu a chcel upgrade je tak som sa rozhodol kúpiť.
Musel som odinštalovať môj mechanik Registry dostať AVG Pracuju znova! Aká škoda ...
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.