![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Práve som kúpil AVG 8.0 - najnovšiu verziu drahšie, ktorá chráni počítač, ale aj kedykoľvek kliknúť na ikonu na ploche môjho nebude ustúpiť. vpravo dole ikona nie je pôvodná farba, ako sú červená a čierna, ale už sa obrátil šedá! Myslím, že svojej práci, ale je niečo blokovanie je z práce ... Už odinstalování moje predchádzajúce aplikácie AVG ![]() ale mám pocit, že jeden z mojich Registry čistejšie 'Registry mechanik' (veľmi dobrý softvér, ktorý som zaplatil za veľa peňazí), by mohlo byť zablokovaniu AVG, já nejsem jistý, já chci len potvrdiť, je-li. .. Ale prosím ... Netočím mi odinstalovat celý 'Registry mechanik' ![]() pomôžte mi niekto zistiť, ako otvoriť mojej AVG 8.0. to neříkal, že to bolo blokovanie AVG v 'Registry Mechanic', ale mám pocit, co si o tom myslíte? |
|
| |||
| |||
| Skúšali ste zámkové vypnutie Registry Mechanic, či je nejaký rozdiel? |
|
| |||
| |||
| Citácia:
i tiež kontroluje počítač 'bezpečnostné centrum', a hovorí, že i dont mať antivírusová ochrana |
|
| |||
| |||
| Keďže sa jedná o platenú verziu a je to pomerne nové verzie môžete kontaktovať AVG Podpora na túto tému. Nie je hrubá, ale že je súčasťou dohody, ktorú zaplatíte, keď je bez pomoci. Nemáte-li dostať odpoveď z nich potom dajte nám vedieť. Budem robiť niektoré vyhľadávanie v priemerná doba a miesto späť, keď niečo nájsť. Zkoušel jsem nainštalovať staršiu verziu 8.0 zadarmo a dnes tu chyby. To by nebolo nainštalovať. Vidieť TU |
|
| |||
| |||
| áno, ale ma platit za to, keď ju dostal do časti týkajúce sa inštalácie skúšobnej verzie zadarmo, tak čo sakra, já jsem dlho užívateľa AVG, ale používa aj bezplatnú verziu a chcel upgrade je tak som sa rozhodol kúpiť. Musel som odinštalovať môj mechanik Registry dostať AVG Pracuju znova! Aká škoda ... |