![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Управо сам купио АВГ 8.0 - најновија верзија скупо да штити моје рачунар, али све и кликните на икону на мом десктопу неће мрднути. десном доњем ицон није оригинална боја попут црвене и црне боје, него више окренут сиве! Мислим да својим Радно али нешто блокира га са радним ... ја већ деинсталирана мој претходни АВГ-а
![]() али имам осећај да је један од мојих регистровати чистија 'Регистры механичар' (изузетно добар софтвер који сам платио са много новца) може да буде блокирање АВГ, нисам сигуран, само желим да потврдите ако је. .. али молим Вас ... немојте ме деинсталирам цео 'Регистры механичар' ![]() неко помоћ мене схватити како отворити мој АВГ 8,0. није рећи да је то блокирање АВГ у 'Регистры механичар', али имам осећај, шта ти мислиш?
|
|
|
|||
|
|||
|
Јесте ли покушао схуттинг офф Регистры механичар видети ако то помоћ за нужду било који разлика?
|
|
|
|||
|
|||
|
Куоте:
ЈА исто тако чек мој рачунар 'безбедносни центар "и она каже да ја донт имати заштиту од вируса |
|
|
|||
|
|||
|
Будући да је ово верзија и платио је доста нових релеасе можда бисте желели контактирати АВГ Подршка о овом питању. Није примитиван, али то је део посла кад је слободан да плате подршку.
Ако не добијете одговор од њих нека нам. Ја ћу претражити неки у то време и после назад ако нађем ништа. ЈА суђен за увести слободан 8,0 верзију и раније данас добио грешке. То не би инсталирали. Види ОВДЈЕ |
|
|
|||
|
|||
|
Да, они ме плаћају за то када га је добио на део инсталације на бесплатну пробну верзију, тако да се што је пакао, ја сам дуго корисник АВГ, али сам користио фрее верзију и хтео надоградити тако сам одлучила куповине.
морао сам деинсталирам мој Регистры механичар добити АВГ Радно опет! што отпада ... |