![]() |
|
| |||
| |||
| Sadece AVG 8,0 aldım - bu hareket won't benim masaüstünde bilgisayarım ama her tıkladığımda simge koruyan en pahalı versiyonu. Sağ alt simgesi kırmızı ve siyah gibi orijinal renk artık değil gri döndü! Sanırım onun çalışıyorum ama bir çalışma da engelliyor ... i zaten kaldırıldı önceki AVG's ![]() ama, ben, ben sadece onaylamak istediğinizden emin değilim eğer bir duygu bu benim kayıt temiz 'Kayıt Defteri mekanik' (çok iyi yazılım i para ödenir var) ve AVG engelliyor olabilir var. .. ama lütfen ... Bana bütün 'kayıt mekanik' kaldırma yapmazlar ![]() Biri bana nasıl açmak için anlamaya yardımcı AVG 8,0. bunun in 'Kayıt Mekanik ", ama bir his var, ne yapmak AVG engellediğini söylüyor vermedi mi? |
|
| |||
| |||
| Siz bu tür bir farklılık yaratacağını görmek için Kayıt Defteri Mekanik kapatma kapatma denedi mi? |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Ayrıca benim bilgisayar güvenlik merkezi 'kontrol ve i dont yazan bir virüs koruması var |
|
| |||
| |||
| Bu ücretli sürümü ve iletişim isteyebilirsiniz oldukça yeni sürümü olduğunu AVG Destek bu konuda. Bu kaba olma, ama bu anlaşmanın zaman ücretsiz destek ödeme parçasıdır. Eğer o zaman bize bir cevap alamadım biliyorum. Bu arada bazı arama yapacak ve sonrası eğer bir şey bulmak. Ben ücretsiz 8,0 sürümü bugün erken ve hatalar var yüklemeye çalıştı. Kurmak değildir. Görmek BURAYA |
|
| |||
| |||
| evet, onlar için zaman ücretsiz deneme yükleme bölümü lazım bana, bu da ne, ben AVG uzun bir zaman kullanıcı yaşıyorum ödeme yapılır, ama ücretsiz sürümü kullanıldı ve bu i yükseltmek istedim karar verdi alabilir. Tekrar çalışmaya AVG almak için kayıt mekanik kaldırmak zorunda kaldı! bir atık ... |