менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки

Register

AVG v8.0 не відкрию!

Reply

Різьба Інструменти
Old 24 квітня 2008, 06:00
Нові члени групи

Default AVG v8.0 не відкрию!

Я тільки що купила AVG 8.0 - остання версія, дорогі мої захищає комп'ютер, але я кожен раз клацніть значок на робочому столі він не зрушить з місця. Право значок знизу не оригінальні кольори, як червоний і чорний, але більше посивів! Я думаю, свою Workin але щось блокує його з робочим візитом ... Я вже видалили мій попередній AVG's

але у мене є відчуття, що одна з реєстру мій Реєстрація чистіше механіка (дуже хороші програми, які я заплатив багато грошей), може бути блокування AVG, я не впевнений, я просто хочу, щоб перевірити, чи справді це так. .. але, будь ласка ... Не змушуйте мене видалити Registry Mechanic весь '

хто-небудь допомогти мені розібратися, як відкрити AVG 8.0. він не говорив, що це блокує AVG в "Registry Mechanic, але в мене таке відчуття, що ви думаєте?
Old 24 квітня 2008, 08:10
Модератор групи

Ви пробували відключення Registry Mechanic, щоб побачити, якщо вона робить яка різниця?

Old 24 квітня 2008, 22:00
Нові члени групи

Цитата:
Спочатку Написав evilfantasy View Post
Ви пробували відключення Registry Mechanic, щоб побачити, якщо вона робить яка різниця?
OK тому я звернувся з моєї Registry Mechanic і тепер з'являється повідомлення про нижньому правому куті кажу 'Watchdog відключений "від AVG. Я не знаю, що це значить і я не знаю, як підключити його назад.
Я також перевірила Центр безпеки "Мій комп'ютер" "і він каже, що Dont мене є захист від вірусів
Old 24 квітня 2008, 22:29
Модератор групи

Оскільки це платна версія, що є досить нової версії ви можете зв'язатися AVG підтримки з цього питання. Не будучи грубо, але це частина операції, коли ви платите є безкоштовною підтримки.

Якщо ви не отримали відповіді від них то дайте нам знати. Я зроблю деяких пошуків у середньому час і після повернутися, якщо я нічого знайти.

Я намагався встановити безкоштовну версію 8.0 Раніше сьогодні і отримав помилок. Вона не буде встановлювати. Бачити ТУТ

Old 26 квітня 2008, 22:33
Нові члени групи

Так, мене змусили платити за нього, коли він потрапив на установку частини на вільний суд, так Що ж, я тривалий час користувача від AVG, але я використовував безкоштовну версію і хотіли, щоб перетворити його так що я вирішив купити його.
Мені довелося видалити мій Registry Mechanic отримати AVG Workin знову! What A Waste ...
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.