![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Я тільки що купила AVG 8.0 - остання версія, дорогі мої захищає комп'ютер, але я кожен раз клацніть значок на робочому столі він не зрушить з місця. Право значок знизу не оригінальні кольори, як червоний і чорний, але більше посивів! Я думаю, свою Workin але щось блокує його з робочим візитом ... Я вже видалили мій попередній AVG's
![]() але у мене є відчуття, що одна з реєстру мій Реєстрація чистіше механіка (дуже хороші програми, які я заплатив багато грошей), може бути блокування AVG, я не впевнений, я просто хочу, щоб перевірити, чи справді це так. .. але, будь ласка ... Не змушуйте мене видалити Registry Mechanic весь ' ![]() хто-небудь допомогти мені розібратися, як відкрити AVG 8.0. він не говорив, що це блокує AVG в "Registry Mechanic, але в мене таке відчуття, що ви думаєте?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ви пробували відключення Registry Mechanic, щоб побачити, якщо вона робить яка різниця?
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Я також перевірила Центр безпеки "Мій комп'ютер" "і він каже, що Dont мене є захист від вірусів |
|
|
|||
|
|||
|
Оскільки це платна версія, що є досить нової версії ви можете зв'язатися AVG підтримки з цього питання. Не будучи грубо, але це частина операції, коли ви платите є безкоштовною підтримки.
Якщо ви не отримали відповіді від них то дайте нам знати. Я зроблю деяких пошуків у середньому час і після повернутися, якщо я нічого знайти. Я намагався встановити безкоштовну версію 8.0 Раніше сьогодні і отримав помилок. Вона не буде встановлювати. Бачити ТУТ |
|
|
|||
|
|||
|
Так, мене змусили платити за нього, коли він потрапив на установку частини на вільний суд, так Що ж, я тривалий час користувача від AVG, але я використовував безкоштовну версію і хотіли, щоб перетворити його так що я вирішив купити його.
Мені довелося видалити мій Registry Mechanic отримати AVG Workin знову! What A Waste ... |