![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти Аз съм нов за този сайт и наскоро изтеглени на AVG7.5 безплатна анти вирус софтуер. Не probs със свалени, но аз съм в състояние да актуализирате. Получавам съобщение по закрепване и обновяване не успее да изтегли. За информация аз в момента управлява стандарт на защитната стена на Windows, както натоварени на моята система и Ср изключение е проверена. Моля, някой може да хвърли някоя светлина. Благодарности |
|
| |||
| |||
| Изтегляне на последните актуализации директно от AVG. http://www.grisoft.com/doc/32/us/crp/0 Виж, ако това помага за изчистване на проблема се. |
|
| |||
| |||
| Здрасти Благодаря за линка. Unfortuanatly все още имаше проблеми. Накрая успях да ги resove днес. Имаше един сблъсък между програмата и предишни вируса защита. Системата няма да ми позволи да се премахне, докато не са изтеглили Removal Tool което позволи отстраняването на стари вируси защита. AVG сега успешно изтеглят и да работи. Благодаря отново RB |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имаше не Север беше?
| |||
| |||
| Всеки път, когато имат достъп до Интернет, трябва да се помни, че не сте сами и, че вие споделяте достъп с милиони други хора. Висока скорост на интернет връзки стават общоприета и почти всеки има някакъв вид достъп до Интернет - дали тя е в къщи, работа или училище. Наред с този свободен достъп споделяне идва проблеми на злоупотреба, главно под формата на вируси и шпионски софтуер. С цел да се гарантира, че сте защитени от тези заплахи, е важно да използват някакъв вид антивирусен софтуер, като основни Интернет сигурност. Има може би милиони на компютърни вируси (някои мутации на оригинали) плаващи по интернет, а около 300 нови вируси се появяват всеки месец. Ако компютърът ви не разполага с антивирусен софтуер в място, вие се кандидатства за неприятности. Освен като анти-вирус, програмата е инсталирана, че е наложително, че тя е винаги текущите и до дата. Антивирусен софтуер работи на сканиране на компютъра за подписи на общи компютърни вируси. Virus подписи са характеристиките, които са уникални за конкретен вирус. Подписът може да включва такива неща, като модели на поведение и файлови имена. Най-добрия антивирусен софтуер, ще открива вируси, които още не са инфектирани с вашия компютър, както и се отърва от тези, които вече имат. Типове файлове, които анти-вирус програми сканиране включва електронна поща, CD-ROM, ZIP файлове, EXE файл, вашите текстови документи и електронни таблици, както и много други, които не са запознати. Все пак, въпреки че инсталирането на антивирусен софтуер е определено трябва, тя осигурява само едно ниво на защита. Можете да подобрите ефективността на вашия антивирусен софтуер, като използвате, че във връзка с добра защитна стена програма и от въздържалите от поведения, които насърчават разпространението на вируси. Винаги трябва да използват високо качество, репутация програма на дружеството, които имате доверие. Ако имате проблеми да реши какъв вид антивирусен софтуер, за да закупите, направи малко изследвания или в компютърните списания или онлайн. От Internet Security е огромен проблем, вие не трябва да имат никакъв проблем намирането прегледи и рейтинги. Вземи времето си и да намерят софтуерна програма, която да съвпада точно вашите нужди. Също така, ако скоро сте закупили компютър, пробен вариант на някакъв вид антивирусен софтуер може да бъде включена. Не забравяйте да го взема за тест диск и да я тури чрез крачки - тя може да отговарят на вашите нужди перфектно. След като сте вашата антивирусна инсталиран софтуер, уверете се, че тя е винаги и сканиране за потенциални заплахи от вирусите. Можете да зададете своя софтуер, за да сканира вашата електронна поща, както и софтуер и файлове с използване на дневна база. Това е изключително важно да си антивирусен софтуер актуализиран и ток. По този начин, софтуерът поддържа с всички нови заплахи, вируси, които се появяват ежедневно. В допълнение към воденето вашия антивирусен софтуер ток, трябва да пазят всички от софтуер, който използвате за редовно текущите също. Инсталиране на антивирусен софтуер и воденето тя ще помогне на сегашната ви безопасна от всички лоши изненади. Не забравяйте също така да архивирате вашите важни файлове на редовна основа като допълнително обезпечение. След тези основни насоки Internet Security правят много по-малко вероятна, че вашата система ще бъде нарушена и повредени след ремонт. |
|
| |||
| |||
| Аха ..... Север е прочут за напускане всякакви боклуци на вашата система след деинсталирането на конвенционален начин. В Removal Tool е единственият истински начин да се отърве от всичко това. Wise избора да я зареже m8y ...... Вие със сигурност обичай ги пропуснете и вашият компютър ще бягам по-бързо, без да го |
|
| |||
| |||
| Philthomas е петно на, дъмп Север моя приятелка я използват в продължение на година и това забави го извънредно, и коректни с мен, щом Im наред, но DONT McAfee също оставят нещата зад? |
|
| |||
| |||
| Да има средства за отстраняване и за двете Север и McAfee Север Removal Tool и McAfee потребителските продукти Removal Tool. http://service1.symantec.com/Support...05033108162039 |