menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnost

Register

AVG7.5 / AVG 7.5 Zdarma Virus Software ke stažení

Reply

Thread Nástroje
Old 9.února 2008, 02:47
Člen Skupina

Nazdar

Jsem nový této stránce a nedávno stáhli AVG7.5 zdarma software proti virům. Ne probs se stáhnout, ale já jsem nemohl aktualizovat. Dostávám zprávu, podle upevnění a aktualizace selže ke stažení.

Pro info jsem v současné době běží standardní Windows Firewall jsou naloženy na mém systému AVG výjimkou byl kontrolován.

Prosím, může někdo vylil žádné světlo.

Díky
Přiložené soubory
File Type: doc avg.doc (46.0 KB, 679 zobrazení)
Old 9.února 2008, 10:37
Moderátor skupiny

Stáhněte si nejnovější aktualizace přímo z AVG. http://www.grisoft.com/doc/32/us/crp/0

Uvidíme, jestli to pomůže, že jasný problém nahoru.

Old 24.února 2008, 06:54
Člen Skupina

Nazdar

Díky za odkaz. Unfortuanatly ještě problémy. Konečně se podařilo resove je dnes. Došlo k střetu mezi programem a předchozí antivirové ochrany. Systém by neumožnil mi odstranit, dokud jsem stažený nástroj pro odstranění, která umožnila odstranění staré antivirové ochrany. AVG nyní úspěšně stáhli a práce.

Díky znovu

RB
Old 24.února 2008, 12:01
Dárce Skupina

Nebylo Norton to bylo?

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 25.února 2008, 06:16
Člen Skupina

Pokaždé, když máte přístup k internetu, musíte mít na paměti, že nejste sám, a že jste pro sdílení přístupu s miliony dalších. Vysokorychlostní připojení k internetu se stává běžnou záležitostí a prakticky každý má určité typy přístupu k Internetu - ať už je to doma, v práci či škole. Spolu s otevřeným přístupem sdílení přichází problémy zneužívání, především v podobě virů a spyware. Aby se zajistilo, že jste chráněni před těmito hrozbami, je důležité, aby vás zaměstnat některé typy anti-virus software jako základní zabezpečení Internetu.

Existuje snad miliony počítačových virů (některé mutace originály) plovoucí po internetu, a asi 300 nových viry se objevují každý měsíc. Pokud váš počítač nemá Anti-virus software na místě, budete požádáni o potíže. Kromě s anti-virus program nainstalován, je nutné, aby je vždy aktuální a aktuální.

Anti-virus software děl skenování počítače pro podpisy společného počítačových virů. Virus podpisy jsou vlastnosti, které jsou specifické pro konkrétní virus. Podpisy mohou zahrnovat takové věci jako vzory chování a názvy souborů. Nejlepší anti-virus software detekuje viry, které se dosud infikoval počítač stejně jako zbavit se těch, které již máte. Typy souborů, anti-virus scan programy patří e-mail, CD-ROM, zip, exe, text a tabulkových dokumentů, a mnoho dalších, které nemohou být vědomi.

Nicméně i přesto instalaci Anti-virus software je definit musí, je pouze o jeden stupeň obrany. Můžete zlepšit efektivitu Vašeho anti-virus software pomocí je ve spojení s dobrou firewall program a zdrží chování, které podporují šíření virů.

Vždy byste měli používat vysoce kvalitní, program od renomované společnosti, kterým důvěřujete. Pokud máte problémy rozhodování, jaký typ anti-virus software zakoupit, stačí udělat malý průzkum buď v počítačových časopisů nebo na internetu. Vzhledem k tomu, že bezpečnost na Internetu je obrovský problém, neměli byste mít žádný problém najít recenze a hodnocení. Dej si na čas a najít software program, který úzce souvisí vaše potřeby.

Také, pokud jste nedávno zakoupili počítač, zkušební verze typu anti-virus software může být v ceně. Ujistěte se, že si ji na zkoušku a řídit ji prostřednictvím kroků - může perfektně vyhovovat vašim potřebám.

Jakmile budete mít Vašeho anti-virus software instalován, ujistěte se, že je vždy na skenování a na potenciální hrozby virů. Můžete si nastavit svůj software pro skenování váš e-mail, stejně jako software a soubory budete používat na denní bázi. Je nesmírně důležité, abyste si udržet Anti-virus software aktualizován a aktuální. V tomto ohledu je software vede všechny nové virové, které se objevují denně. Kromě vedení Vašeho anti-virus software aktuální, je třeba, aby si všichni, že software, který používáte pravidelně a také aktuální.

Instalace Anti-virus software a udržet si je aktuální vám pomůže udržet v bezpečí před jakoukoli ošklivé překvapení. Ujistěte se, že také zálohování důležitých souborů na pravidelné bázi jako extra zabezpečení. V návaznosti na tyto základní bezpečnostní pokyny internet je mnohem méně pravděpodobné, že váš systém bude ohrožen i poškozené neopravitelné.
Old 25.února 2008, 06:26
Dárce Skupina

Jo ..... Norton je známý pro opuštění všech druhů junk na vašem systému po odinstalaci v konvenčním způsobem.
Nástroj pro odebrání je jedinou skutečnou cestou zbavit ho všech.

Wise volby na výpisu je m8y ...... vás jistě zvyklý ujít a vaše PC bude běžet rychleji, aniž by to
Old 8.března 2008, 22:04
Dárce Skupina

Philthomas je na místě, výpisem Norton můj přítel používá pro rok a to ho nesmírně zpomalil, a správné mi špatně, ale pokud im dont Mcafee také díky za dovolenou?
Old 8.března 2008, 23:05
Moderátor skupiny

Ano, existují nástroje pro odstranění obou Norton a McAfee

Nástroj pro odstranění Norton a McAfee spotřebitelských výrobků Nástroj pro odstranění.

http://service1.symantec.com/Support...05033108162039

Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.