![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar Jsem nový této stránce a nedávno stáhli AVG7.5 zdarma software proti virům. Ne probs se stáhnout, ale já jsem nemohl aktualizovat. Dostávám zprávu, podle upevnění a aktualizace selže ke stažení. Pro info jsem v současné době běží standardní Windows Firewall jsou naloženy na mém systému AVG výjimkou byl kontrolován. Prosím, může někdo vylil žádné světlo. Díky |
|
| |||
| |||
| Stáhněte si nejnovější aktualizace přímo z AVG. http://www.grisoft.com/doc/32/us/crp/0 Uvidíme, jestli to pomůže, že jasný problém nahoru. |
|
| |||
| |||
| Nazdar Díky za odkaz. Unfortuanatly ještě problémy. Konečně se podařilo resove je dnes. Došlo k střetu mezi programem a předchozí antivirové ochrany. Systém by neumožnil mi odstranit, dokud jsem stažený nástroj pro odstranění, která umožnila odstranění staré antivirové ochrany. AVG nyní úspěšně stáhli a práce. Díky znovu RB |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nebylo Norton to bylo?
| |||
| |||
| Pokaždé, když máte přístup k internetu, musíte mít na paměti, že nejste sám, a že jste pro sdílení přístupu s miliony dalších. Vysokorychlostní připojení k internetu se stává běžnou záležitostí a prakticky každý má určité typy přístupu k Internetu - ať už je to doma, v práci či škole. Spolu s otevřeným přístupem sdílení přichází problémy zneužívání, především v podobě virů a spyware. Aby se zajistilo, že jste chráněni před těmito hrozbami, je důležité, aby vás zaměstnat některé typy anti-virus software jako základní zabezpečení Internetu. Existuje snad miliony počítačových virů (některé mutace originály) plovoucí po internetu, a asi 300 nových viry se objevují každý měsíc. Pokud váš počítač nemá Anti-virus software na místě, budete požádáni o potíže. Kromě s anti-virus program nainstalován, je nutné, aby je vždy aktuální a aktuální. Anti-virus software děl skenování počítače pro podpisy společného počítačových virů. Virus podpisy jsou vlastnosti, které jsou specifické pro konkrétní virus. Podpisy mohou zahrnovat takové věci jako vzory chování a názvy souborů. Nejlepší anti-virus software detekuje viry, které se dosud infikoval počítač stejně jako zbavit se těch, které již máte. Typy souborů, anti-virus scan programy patří e-mail, CD-ROM, zip, exe, text a tabulkových dokumentů, a mnoho dalších, které nemohou být vědomi. Nicméně i přesto instalaci Anti-virus software je definit musí, je pouze o jeden stupeň obrany. Můžete zlepšit efektivitu Vašeho anti-virus software pomocí je ve spojení s dobrou firewall program a zdrží chování, které podporují šíření virů. Vždy byste měli používat vysoce kvalitní, program od renomované společnosti, kterým důvěřujete. Pokud máte problémy rozhodování, jaký typ anti-virus software zakoupit, stačí udělat malý průzkum buď v počítačových časopisů nebo na internetu. Vzhledem k tomu, že bezpečnost na Internetu je obrovský problém, neměli byste mít žádný problém najít recenze a hodnocení. Dej si na čas a najít software program, který úzce souvisí vaše potřeby. Také, pokud jste nedávno zakoupili počítač, zkušební verze typu anti-virus software může být v ceně. Ujistěte se, že si ji na zkoušku a řídit ji prostřednictvím kroků - může perfektně vyhovovat vašim potřebám. Jakmile budete mít Vašeho anti-virus software instalován, ujistěte se, že je vždy na skenování a na potenciální hrozby virů. Můžete si nastavit svůj software pro skenování váš e-mail, stejně jako software a soubory budete používat na denní bázi. Je nesmírně důležité, abyste si udržet Anti-virus software aktualizován a aktuální. V tomto ohledu je software vede všechny nové virové, které se objevují denně. Kromě vedení Vašeho anti-virus software aktuální, je třeba, aby si všichni, že software, který používáte pravidelně a také aktuální. Instalace Anti-virus software a udržet si je aktuální vám pomůže udržet v bezpečí před jakoukoli ošklivé překvapení. Ujistěte se, že také zálohování důležitých souborů na pravidelné bázi jako extra zabezpečení. V návaznosti na tyto základní bezpečnostní pokyny internet je mnohem méně pravděpodobné, že váš systém bude ohrožen i poškozené neopravitelné. |
|
| |||
| |||
| Jo ..... Norton je známý pro opuštění všech druhů junk na vašem systému po odinstalaci v konvenčním způsobem. Nástroj pro odebrání je jedinou skutečnou cestou zbavit ho všech. Wise volby na výpisu je m8y ...... vás jistě zvyklý ujít a vaše PC bude běžet rychleji, aniž by to |
|
| |||
| |||
| Philthomas je na místě, výpisem Norton můj přítel používá pro rok a to ho nesmírně zpomalil, a správné mi špatně, ale pokud im dont Mcafee také díky za dovolenou? |
|
| |||
| |||
| Ano, existují nástroje pro odstranění obou Norton a McAfee Nástroj pro odstranění Norton a McAfee spotřebitelských výrobků Nástroj pro odstranění. http://service1.symantec.com/Support...05033108162039 |