![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok Ja sam novi na ovim stranicama i nedavno su preuzeli AVG7.5 slobodan protu-virus softver. Nema probs s download, ali sam u mogućnosti ažurirati. JA dobiti poruka po privicima i nadogradnja ne uspije za preuzimanje. Za info ja trenutno izvoditi standardne Windows Firewall kao učitaju na moj sistem i avg iznimka je provjereni. Molimo vas da itko može bilo koji obasjavaju svjetla. Hvala |
|
| |||
| |||
| Preuzimanje datoteka najnovija ažuriranja direktno od AVG. http://www.grisoft.com/doc/32/us/crp/0 Pogledajte da li pomaže da se jasno problem gore. |
|
| |||
| |||
| Bok Hvala za link. Unfortuanatly još uvijek imao problema. Konačno je uspio resove ih danas. Postojao je sukob između programa i prethodnu zaštitu od virusa. Sustav neće dopustiti mene to maknuti dok ne preuzeli alat koji uklanjanje dozvoljena za uklanjanje starih zaštitu od virusa. AVG je sada uspješno preuzeti i rade. Hvala opet RB |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nije bio Norton je to?
| |||
| |||
| Svaki put kad vam pristup internetu, trebate zapamtiti da niste sami i da ga dijele s pristupom milijuni drugih. High Speed Internet veze postaju uobičajena i gotovo svatko ima neki tip pristup internetu - bilo da je kod kuće, posao ili u školu. Uz ovaj otvoreni pristup dijeljenje dolazi problemima zlostavljanja, uglavnom u obliku virusa i spywarea. Kako bi se osiguralo da ste zaštićeni od tih prijetnji, bitno je da vas zaposliti neke vrste anti-virus softver, kao osnovna sigurnost na Internetu. Postoje možda milijune računalnih virusa (neke mutacije u originalu) plutajuæi okolo Internet, i oko 300 novih virusa pojaviti svaki mjesec. Ako vaše računalo neće imati anti-virus softver na mjestu, od vas će se tražiti nevolje. Osim toga da ima anti-virus program instaliran, imperativ je da je uvijek aktualna i do danas. Anti-virus softver djela skeniranje vašeg računala za potpise zajedničkih računalnih virusa. Virusom potpisi su karakteristike koje su jedinstvene za određeni virus. Potpis može sadržavati takve stvari, kao i obrasce ponasanja datoteku imena. Najbolji anti-virus softver će detektirati viruse koji još nisu inficirane vašem računalu, kao i ukloniti one koje već imate. Vrste datoteka koje protuvirusni programi uključuju skeniranje e-pošte, CD-ROM, ZIP datoteke, exe datoteke, teksta i proračunske tablice dokumente, i mnoge druge koje nisu svjesni. Međutim, čak i ako instalirate protuvirusni softver je definitivno mora, ona nudi samo jednu razinu obrane. Možete poboljšati učinkovitost vaše protu-virus softver koristeći ga u sprezi s dobrim vatrozidnog programa i uzdržala od ponašanja koje promiču širenje virusa. Trebali biste uvijek koristiti kvalitetan, iz programa renomiranih tvrtki koje imate povjerenja. Ako imate poteškoća odlučivanja što vrsti anti-virus softver na kupnju, samo napraviti malo istraživanje računalu ili u časopisima ili na internetu. Budući da je sigurnost na Internetu veliki problem, te bi trebao 'imati bilo koji problem pronalaženja recenzije i ocjenama. Uzmite vremena i naći program koji software usko odgovara vašim potrebama. Isto tako, ako ste nedavno kupili računalo, a probne verzije neke vrste anti-virus softver svibanj biti uključeni. Budite sigurni da se za test voziti i staviti ga preko koraka - on svibanj savršeno odgovara vašim potrebama. Kada ste vaš protuvirusni softver instaliran, provjerite da je uvijek na skeniranje i za potencijalne opasnosti od virusa. Možete podesiti svoj softver za skeniranje Vašu e-poštu, kao i softver i datoteke koje koristi na dnevnoj bazi. Izuzetno je važno da zadržite vaš protuvirusni softver ažuriran i aktualna. Na taj način, softver drži sa svim novim virusa prijetnji koje se pojavljuju svaki dan. Pored održavanja Vaše anti-virus softver sadašnje, trebali držati svi softvera koju koristite na redovnoj osnovi trenutnog također. Instaliranje anti-virus softver i održavanju trenutne to će pomoći zadržati vam sigurno od bilo gadno iznenađenja. Budite sigurni da su vaše sigurnosne kopije važnih datoteka na redovnoj osnovi, kao ekstra sigurnost. Slijedom tih osnovnih smjernica Internet sigurnost učiniti mnogo manje vjerojatno da će se vaš sustav ugrožena i oštećena nepopravljiv. |
|
| |||
| |||
| Yep ..... Norton je notoran ostavljajući za sve vrste džunka na vašem sustavu nakon deinstaliranju u konvencionalni način. Uklanjanje alat je jedini pravi način uzimajući osloboditi od Internet svi. Mudar izbor da to dump m8y ...... sigurno propustiti navika i vaše računalo će se izvoditi brže bez njega |
|
| |||
| |||
| Philthomas se na licu mjesta, moj prijatelj smetište Norton koriste ga za godinu dana i to ga silno usporena, i ispraviti me ako im krivu, ali isto tako dont McAfee stvari ostaviti iza sebe? |
|
| |||
| |||
| Da postoje alati za uklanjanje oba Norton i McAfee Norton Removal Tool i McAfee Consumer Product Removal Tool. http://service1.symantec.com/Support...05033108162039 |