![]() |
|
|
|||
|
|||
|
הי
אני חדש באתר ויש להם לאחרונה להוריד את AVG7.5 בחינם תוכנת אנטי וירוס. לא probs עם להוריד אבל אני לא יכול לעדכן. אני מקבל הודעה על פי הקובץ המצורף ואת העדכון נכשל להורדה. לקבלת מידע כרגע אני מפעיל את חומת האש של חלונות סטנדרטיים כמו נטענים שלי ואת מערכת ממוצע חריג נבדק. אנא האם מישהו יכול לשפוך אור כלשהו. תודה |
|
|
|||
|
|||
|
הורד את העדכונים האחרונים ישירות ממוצע. http://www.grisoft.com/doc/32/us/crp/0
תראה אם זה עוזר לנקות את הבעיה למעלה. |
|
|
|||
|
|||
|
הי
תודה על הקישור. Unfortuanatly עדיין היו בעיות. לבסוף הצליח resove אותם היום. אירעה התנגשות בין תוכנית הגנה מפני וירוסים ו הקודמת. המערכת לא מאפשרת לי להוריד עד שאני שהורדו בהם מותרת לכלי ההסרה להסרה הישן של הגנה מפני וירוסים. עלות ממוצעת יש כעת בהצלחה הורדת ועבודה. שוב תודה RB |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
האם לא היה Norton זה היה?
|
|||
|
|||
|
בכל פעם שאתה גישה לאינטרנט, אתה צריך לזכור שאתה לא לבד וכי יש לך גישה של שיתוף עם מיליוני אנשים אחרים. High Speed חיבורי האינטרנט הם הופכים דבר רגיל ו כמעט כל אדם יש לו כמה סוגים של גישה לאינטרנט - בין אם מדובר בבית, בעבודה או בבית הספר. יחד עם זה מגיע לפתוח גישה שיתוף בעיות של שימוש לרעה, בעיקר בצורה של וירוסים ותוכנות ריגול. על מנת להבטיח כי אתה מוגן מפני איומים אלה, היא תנאי הכרחי להעסיק כמה שאתה סוג של אנטי וירוס תוכנות בסיסיות כמו אבטחה באינטרנט.
אולי יש מיליוני וירוסים (כ mutations של המקור) צפה ברחבי האינטרנט, וכ 300 וירוסים חדשים מופיעים מדי חודש. אם המחשב שלך אינו מכיל אנטי וירוס במקום, אתה מבקש צרות. בנוסף נתקל נגד וירוס מותקנת, היא חובה היא תמיד הנוכחית ומעודכן. אנטי וירוס פועלת על ידי סריקת המחשב נפוצות עבור חתימות של וירוסים. חתימות וירוסים כי הם מאפיינים ייחודיים מסוימת וירוס. חתימות יכול לכלול כמו דפוסי ההתנהגות ואת שמות הקבצים. הטובים ביותר אנטי וירוס יאתר וירוסים כי עדיין לא נגועים, את המחשב, כמו גם להיפטר אלה כי יש לך כבר. סוגי קבצים האנטי וירוס תוכנות סריקה כולל דוא"ל, תקליטור, קבצי ZIP, קבצי exe, את הטקסט ואת הגיליון האלקטרוני מסמכים, ועוד רבים אחרים, כי אתה לא מודע. עם זאת, למרות התקנת תוכנת אנטי וירוס היא חייבת מוחלט, אלא רק מספק רמה אחת של הגנה. אתה יכול לשפר את היעילות של אנטי וירוס על ידי משתמש בו יחד עם הטוב ועל ידי תוכנית חומת האש abstaining מ התנהגויות המקדמים את התפשטות וירוסים. אתה תמיד צריך להשתמש באיכות גבוהה, בעל שם טוב תוכנית חברה שאתה בוטח. אם אתה מתקשה להחליט איזה סוג של אנטי וירוס לרכוש, פשוט לעשות קצת מחקר או מחשבים או מגזינים מקוונים. מאז האינטרנט אבטחה ענק הבעיה, אתה לא צריך יש לך בעיה למצוא ביקורות ו דירוגים. קח את הזמן שלך ולמצוא תוכנה אשר מתאימה לצרכים שלך מקרוב. כמו כן, אם יש לך מחשב שנרכשו לאחרונה, גירסת ניסיון של איזה סוג של אנטי וירוס עשוי להכלל. הקפד לקחת אותו מבחן כונן ותשים אותו דרך צעדים - זה עשוי להתאים לצרכים באופן מושלם. ברגע שיש לך את תוכנת אנטי וירוס מותקנת, וודא שהיא תמיד ב ו סריקה לאיתור איומים פוטנציאליים מפני וירוסים. אתה יכול להגדיר את התוכנה לסרוק את הדואר האלקטרוני, כמו גם את התוכנה ואת הקבצים אתה משתמש על בסיס יומי. זה מאוד חשוב לך לשמור את תוכנת האנטי וירוס מעודכנת ו הנוכחי. בדרך זו, התוכנה שומרת על כל וירוס חדש איומים שמופיעים מדי יום. בנוסף שמירה על תוכנת אנטי וירוס הנוכחי, עליך לשמור את כל התוכנות כי אתה משתמש על בסיס קבוע גם הנוכחי. התקנת תוכנת אנטי וירוס ולשמור אותו הנוכחי יסייע לך לשמור על בטוח מכל ביש הפתעות. הקפד גם לגבות את הקבצים החשובים שלך על בסיס קבוע כמו תוספת אבטחה. בעקבות זאת בסיסי אבטחת אינטרנט הנחיות לעשות את זה הרבה פחות סביר כי המערכת שלך יהיו פגומים ו compromised מעבר לתקן. |
|
|
|||
|
|||
|
כן ..... ידוע לשמצה של Norton היא עוזבת את כל סוגי הזבל במחשב לאחר הסרת ההתקנה של קונבנציונליים הדרך.
כלי ההסרה הוא אמיתי רק דרך להיפטר מזה מקבל כל. וייז ברירה כדי להציף את השוק זה m8y ...... אתה בוודאי מתגעגע wont אותו המחשב יפעל מהר יותר בלעדיו |
|
|
|||
|
|||
|
הוא מקום על Philthomas, שפך את Norton ידידי השתמשתי בה במשך שנה והיא האטה אותו הרבה מאוד, ולתקן אותי אם טועה אבל IM dont McAfee גם להשאיר מאחורי הדברים?
|
|
|
|||
|
|||
|
כן ישנם שני כלים להסרת Norton ו McAfee
Norton Removal Tool ו McAfee המוצר לצרכן כלי ההסרה. http://service1.symantec.com/Support...05033108162039 |