mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Virus, Spyware & Security

Register

AVG7.5 / 7,5 AVG Free antivirusinę programinę įrangą Atsisiųsti

Reply

Temos įrankiai
Old Vasaris 9, 2008, 02:47
Narys

Default AVG7.5 / 7,5 AVG Free antivirusinę programinę įrangą Atsisiųsti

Labas

Aš esu naujokas šiame puslapyje ir neseniai atsisiųsti AVG7.5 nemokama antivirusinę programinę įrangą. Nė su Download probs, bet aš negaliu atnaujinti. Man kaip už areštas pranešimą ir atnaujinti nepavyksta parsisiųsti.

Už info Aš dabar paleisti standartinį Windows ugniasienės, kaip įkelti į mano sistema ir Vid išimtis buvo patikrinta.

Prašome Can anyone shed bet šviesos.

Ačiū
Prikabinti failai
File Type: doc avg.doc (46,0 KB, 671 views)
Old Vasaris 9, 2008, 10:37
Moderatorius Grupė

Atsisiųskite naujausią informaciją tiesiai iš AVG. http://www.grisoft.com/doc/32/us/crp/0

Patikrinti, ar tai padeda išsivalyti problema viršų.

Old Vasaris 24, 2008, 06:54
Narys

Labas

Ačiū už nuorodą. Unfortuanatly vis dar turėjo problemų. Pagaliau pavyko resove jų šiandien. Nebuvo tarp programos ir ankstesnės apsauga nuo virusų Avarija. Sistema neleis man pašalinti iki I downloaded pašalinimo įrankis, kuris leido pašalinti senus apsaugą nuo virusų. AVG jau sėkmingai parsisiųsti ir darbo.

Dar kartą ačiū

RB
Old Vasaris 24, 2008, 12:01
Donorų grupės

Nebuvo Norton ji buvo?

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Vasaris 25, 2008, 06:16
Narys

Kiekvieną kartą, kai jūs gaunate prieigą prie interneto, reikia nepamiršti, kad esate ne vieni, ir kad jūs atidarėte susipažinti su milijonais kitų. Didelio greičio interneto ryšys tampa įprastu dalyku ir beveik visi turi kai prieiga prie interneto tipo - ar tai yra namie, darbe ar mokykloje. Kartu su šiuo atviros prieigos dalytis gaunama problemų dėl piktnaudžiavimo daugiausia virusų ir šnipinėjimo forma. Siekiant užtikrinti, kad esate apsaugoti nuo šių grėsmių, svarbu, kad Jūs samdyti kai tipo anti-virusinė programa, kaip pagrindinio saugumo internete.

Yra gal milijonus kompiuterių virusų (kai originalus mutacijos) slankiojo aplink interneto, ir maždaug 300 naujų virusų atsiranda kiekvieną mėnesį. Jei jūsų kompiuteryje nėra antivirusinės programinės įrangos vietą, tu prašai už bėdų. Be to, kad antivirusinė programa įdiegta, todėl būtina, kad ji visuomet yra dabartinė ir iki dienos.

Antivirusinė programinė įranga veikia nuskaitymo kompiuterio parašų bendrų kompiuterinių virusų. Virus parašai savybes, kurios būdingos tik tam tikros viruso. Parašai gali būti, pavyzdžiui, elgesio modelius ir failų vardai. Geriausia anti-virusinė programa aptinka virusus, kurie dar nėra užkrėsti savo kompiuterį taip pat atsikratyti tais, kurie jau turite. Failų tipai, kad antivirusinių programų skenavimo apima e-paštą, CD-ROM, ZIP failus, exe failus, teksto ir lentelės dokumentus, ir daugelis kitų, kad jūs nieko nežinote.

Tačiau, nors ir įdiegti antivirusinę programinę įrangą, yra neabejotinas turi, tai tik vieną lygį gynybos. Galite pagerinti savo kovą su antivirusinę programinę įrangą, naudojant jį kartu su geros ugniasienės programą ir susilaikyti nuo elgesio, kurie skatina virusų plitimo.

Jūs visada turėtumėte naudoti aukštos kokybės, reputacijos programą iš įmonės, kad jūs pasitikite. Jei Jums sunku nuspręsti, kokios rūšies antivirusinę programinę įrangą pirkti, tiesiog mažai tyrinėta arba kompiuterio žurnaluose ar internete. Kadangi interneto saugumas yra didžiulė problema, Jūs neturite jokių problemų rasti apžvalgos ir įvertinimai. Neskubėkite ir surasti programinę įrangą, kad tiksliau atitiktų jūsų poreikius.

Be to, jei neseniai įsigijo kompiuterį, demo versijos kai tipo anti-virusinė programa gali būti įtraukta. Būtinai imtis jį išbandyti ir įdėti jį per greičiais - ji gali pagal savo poreikius puikiai.

Jei jau turite antivirusinę programinę įrangą, įsitikinkite, kad jis visada ir nuskaitymo dėl galimų grėsmių nuo virusų. Galite nustatyti, kad jūsų programinė įranga nuskaityti elektroniniu paštu, taip pat programinę įrangą ir failus, naudoti kasdien. Labai svarbu, kad išlaikyti jūsų antivirusinė programinė įranga atnaujinta ir srovės. Tokiu būdu, programinė įranga išlaiko iki visų naujų virusų grėsmių, kad atrodo, kasdien. Be to, siekiant išlaikyti savo antivirusinę programinę įrangą srovė, turite išsaugoti visą programinę įrangą, galite naudoti reguliariai dabartinis pat.

Įdiegti antivirusinę programinę įrangą ir nuolat ją dabartinis padės Jums saugiai laikyti nuo bet kokių nemalonių netikėtumų. Būtinai taip pat atsargines kopijas svarbių bylų dėl reguliariai kaip papildomas saugumo. Šiuos pagrindinius interneto saugumo gairės, kad ji daug mažesnė tikimybė, kad jūsų sistema bus pažeista ir pažeistos po remonto.
Old Vasaris 25, 2008, 06:26
Donorų grupės

Yep ..... Norton yra pagarsėjusi palieka visus junk įvairiausių jūsų sistema po šalinimo iš įprastu būdu.
Removal Tool yra vienintelis teisingas būdas atsikratyti jo visiems.

Išminčius pasirinkimas dump ji m8y ...... Jūs tikrai įpratęs nepastebėti ir kompiuteryje veiks greičiau be jo
Old Kovas 8, 2008, 22:04
Donorų grupės

Philthomas yra dėmė, savivarčius Norton Mano draugas naudojo jį už metus ir ji pristabdyti jį žemyn be galo, ir teisingai mane, jei jiems neteisingas, tačiau dont Mcafee palieka stuff atsilieka?
Old Kovas 8, 2008, 23:05
Moderatorius Grupė

Taip yra pašalinimo įrankiai ir Norton ir McAfee

Norton Removal Tool ir McAfee Consumer Product Removal Tool.

http://service1.symantec.com/Support...05033108162039

Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.