![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Čau Es esmu jauns lietotājs un nesen lejupielādēt AVG7.5 free anti virus software. Ne ar download probs bet es nevaru update. Saņemu ziņojumu kā uz pielikumu un atjaunināt neizdodas lejupielādēt. Info es pašlaik palaist standarta Windows firewall, kā uzkrauj uz manu sistēmu un avg izņēmums ir pārbaudīta. Please can anyone shed kāds gaismas. Pateicība |
|
| |||
| |||
| Lejuplādēt jaunākos atjauninājumus tieši no VID. http://www.grisoft.com/doc/32/us/crp/0 Noskaidrotu, kas palīdz noskaidrot problēmas augšu. |
|
| |||
| |||
| Čau Paldies par saiti. Unfortuanatly vēl bija problēmas. Beidzot izdevās resove jau šodien. Bija starp programmas un iepriekšējo vīrusu aizsardzības sadursme. Sistēma neļauj man novērst līdz es lejupielādēt noņemšanas rīks, kas ļāva, lai atbrīvotos no veco vīrusu aizsardzību. AVG tagad ir veiksmīgi lejupielādēt un strādā. Thanks again RB |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nebija Norton tas bija?
| |||
| |||
| Ikreiz, kad piekļuve internetam, jums ir jāatceras, ka tu neesi viens un ka Jums ir kopīga pieeja, ar miljoniem citu. Ātrgaitas interneta pieslēgums, kļūst par pierastu un gandrīz visi ir kaut kāda veida pieeju internetam - vai tas ir mājās, darbā vai skolā. Līdz ar to atvērtu piekļuvi sadales nāk problēmas ļaunprātīgu izmantošanu, galvenokārt kā vīrusus un spiegprogrammatūru. Lai nodrošinātu, ka esat aizsargāts no šiem draudiem, ir svarīgi, lai Jūs darbā kaut kāda veida anti-vīrusu programmatūru kā pamata interneta drošību. Ir iespējams miljoniem datoru vīrusi (daži oriģināli mutācijas) peldošās ap internetu, un apmēram 300 jauni vīrusi parādās katru mēnesi. Ja jūsu dators nav anti-vīrusu programmatūras vietā, jūs lūdz nepatikšanas. Papildus tam, anti-virus programmu uzstādītas, ir obligāti, ka tas ir vienmēr esošās un aktuāla. Antivīrusu programmatūra darbojas, skenējot jūsu datora parakstu kopējā datorsistēmā vīrusus. Vīrusu parakstiem ir īpašības, kas ir unikāla ar īpašu vīrusu. Parakstus var ietvert tādas lietas kā uzvedības modeļi un failu nosaukumi. Labāko antivīrusu programmatūra atklāt vīrusus, kas vēl nav inficētu datoru, kā arī atbrīvoties no tiem, kas jums jau ir. Veidu failus, anti-virus programmu scan arī e-pastu, CD-ROM, zip faili, exe failiem, teksta un izklājlapas dokumentos, un daudzi citi, ka jūs nemaz nezina. Tomēr, kaut arī uzstādīt antivīrusu programmatūra ir noteikta, ir, tas sniedz tikai viena līmeņa aizsardzība. Jūs varat uzlabot efektivitāti, jūsu pretvīrusu programmatūru, izmantojot to kopā ar labu ugunsmūra programmu un atturas no uzvedību, kas veicina izplatīt vīrusus. Jums vajadzētu vienmēr izmantot augstas kvalitātes, cienījama programma no sabiedrības, kurai jūs uzticaties. Ja nevarat izlemt, kāda veida anti-vīrusu programmatūras iegādei, tikai to maz pētījumu vai nu datora žurnālos vai internetā. Tā kā interneta drošība ir milzīgs jautājums, jums nav nekādu problēmu atrast pārbaudes un vērtēšanu. Nesteidzieties un atrast programmatūru, kas precīzāk atbilstu jūsu vajadzībām. Arī tad, ja esat nesen nopirkto datoru, izmēģinājuma versiju, kaut kāda veida anti-vīrusu programmatūras var tikt iekļauti. Noteikti ņemtu to testa braucienam un veic tempus - tas atbilstu jūsu vajadzībām perfekti. Kad esat jūsu pretvīrusu programmatūra instalēta, pārliecinieties, ka tā ir vienmēr un skenēšanas iespējamiem draudiem no vīrusiem. Jūs varat iestatīt savu programmatūru, lai skenētu e-pastu, kā arī programmatūru un failus izmantot ikdienā. Ir ārkārtīgi svarīgi saglabāt savu anti-vīrusu programmatūras atjaunošana un strāvu. Tādā veidā, programmatūras neatpaliks no visiem jauniem vīrusu draudiem, kas parādās katru dienu. Papildus saglabājot jūsu pretvīrusu programmatūra strāvas, jums vajadzētu saglabāt visu programmatūru, kas jums izmantot regulāri pašreizējo arī. Instalējot pretvīrusu programmatūru un saglabājot tā pašreizējo palīdzēs aizsargās Jūs no vētraina pārsteigumiem. Noteikti arī back up your important failus regulāri kā papildu nodrošinājumu. Pēc šīm pamata interneta drošības Pamatnostādnēs ir daudz mazāka varbūtība, ka jūsu sistēma būs apdraudēta un bojātas pēc remonta. |
|
| |||
| |||
| Yep ..... Norton ir pazīstami atstājot visus junk veida jūsu sistēmā pēc atinstalēt in ierastajā veidā. Removal Tool ir vienīgais patiesais veids, kā atbrīvoties no tā visa. Gudra izvēle, lai dump to m8y ...... Jūs, protams, paradis garām to, un jūsu dators darbosies ātrāk bez tā |
|
| |||
| |||
| Philthomas ir spot on, dump Norton mans draugs to izmantoja gadu, un tā samazinājās viņam noteikti ārkārtīgi, Un labot mani, ja im nepareizi, bet dont McAfee arī atstāt stuff aiz? |
|
| |||
| |||
| Jā ir izņemšanas instrumenti gan Norton un McAfee Norton Removal Tool un McAfee Consumer Product Removal Tool. http://service1.symantec.com/Support...05033108162039 |