![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar Som nový tejto stránke a nedávno prevzali AVG7.5 zdarma softvér proti vírusom. Nie probs sa stiahnuť, ale já jsem nemohol aktualizovať. Dostávam správu, podľa upevnenie a aktualizácie zlyhá k stiahnutiu. Pre info som v súčasnosti beží štandardné Windows Firewall sú naložené na mojom systému AVG výnimkou bol kontrolovaný. Prosím, môže niekto vylil žiadne svetlo. Vďaka |
|
| |||
| |||
| Stiahnite si najnovšie aktualizácie priamo z AVG. http://www.grisoft.com/doc/32/us/crp/0 Uvidíme, či to pomôže, že jasný problém hore. |
|
| |||
| |||
| Nazdar Vďaka za odkaz. Unfortuanatly ešte problémy. Nakoniec sa podarilo Rzeszów je dnes. Došlo k zrážkam medzi programom a predchádzajúce antivírusovej ochrany. Systém by neumožnil mi odstrániť, kým som stažený nástroj na odstránenie, ktorá umožnila odstránenie starej antivírusovej ochrany. AVG teraz úspešne prevzali a práce. Vďaka znova RB |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nebolo Norton to bolo?
| |||
| |||
| Zakaždým, keď máte prístup k internetu, musíte mať na pamäti, že nie ste sám, a že ste pre zdieľanie prístupu s miliónmi ďalších. Vysokorýchlostné pripojenie k internetu sa stáva bežnou záležitosťou a prakticky každý má určité typy prístupu k Internetu - či už je to doma, v práci či škole. Spolu s otvoreným prístupom zdieľanie prichádza problémy vykorisťovania, predovšetkým v podobe vírusov a spyware. Aby sa zabezpečilo, že ste chránení pred týmito hrozbami, je dôležité, aby vás zamestnať niektoré druhy anti-virus softvér ako základné zabezpečenia Internetu. Existuje snáď milióny počítačových vírusov (niektoré mutácie originály) plávajúce po internete, a asi 300 nových vírusy sa objavujú každý mesiac. Ak váš počítač nemá Anti-virus software na mieste, budete požiadaní o ťažkosti. Okrem s anti-virus program nainštalovaný, je nutné, aby je vždy aktuálne a aktuálne. Anti-virus softvér diel skenovanie počítača pre podpisy spoločného počítačových vírusov. Virus podpisy sú vlastnosti, ktoré sú špecifické pre konkrétne vírus. Podpisy môžu zahŕňať také veci ako vzory správania a názvy súborov. Najlepšie anti-virus softvér detekuje vírusy, ktoré sa zatiaľ infikoval počítač rovnako ako zbaviť sa tých, ktoré už máte. Typy súborov, anti-virus scan programy patrí e-mail, CD-ROM, zip, exe, text a tabuľkových dokumentov, a mnoho ďalších, ktoré nemôžu byť vedomí. Avšak aj napriek tomu inštaláciu Anti-virus software je definit musí, je iba o jeden stupeň obrany. Môžete zlepšiť efektivitu Vášho anti-virus softvér pomocou je v spojení s dobrou firewall program a zdržia správania, ktoré podporujú šírenie vírusov. Vždy by ste mali používať vysoko kvalitné, program od renomovanej spoločnosti, ktorým dôverujete. Ak máte problémy rozhodovaní, aký typ anti-virus softvér zakúpiť, stačí urobiť malý prieskum buď v počítačových časopisov, alebo na internete. Vzhľadom k tomu, že bezpečnosť na Internete je obrovský problém, nemali by ste mať žiadny problém nájsť recenze a hodnotenie. Daj si na čas a nájsť softvér program, ktorý úzko súvisí vaše potreby. Tiež, ak ste nedávno zakúpili počítač, skúšobná verzia typu anti-virus softvér môže byť v cene. Uistite sa, že si ju na skúšku a riadiť ju prostredníctvom krokov - môže perfektne vyhovovať vašim potrebám. Akonáhle budete mať Vášho anti-virus softvér inštalovaný, uistite sa, že je vždy na skenovanie a na potenciálne hrozby vírusov. Môžete si nastaviť svoj softvér pre skenovanie váš e-mail, rovnako ako softvér a súbory budete používať na dennej báze. Je nesmierne dôležité, aby ste si udržať Anti-virus softvér aktualizovaný a aktuálne. V tomto ohľade je softvér vedie všetky nové vírusové, ktoré sa objavujú denne. Okrem vedenia Vášho anti-virus softvér aktuálny, je potrebné, aby si všetci, že softvér, ktorý používate pravidelne a aj aktuálne. Inštalácia Anti-virus software a udržať si je aktuálne vám pomôže udržať v bezpečí pred akoukoľvek škaredé prekvapenia. Uistite sa, že tiež zálohovanie dôležitých súborov na pravidelnej báze ako extra zabezpečenia. V nadväznosti na tieto základné bezpečnostné pokyny internet je oveľa menej pravdepodobné, že váš systém bude ohrozený aj poškodené neopraviteľné. |
|
| |||
| |||
| Jo ..... Norton je známy pre opustenie všetkých druhov junk na vašom systéme po odinštalovaní v konvenčným spôsobom. Nástroj pre odobratie je jedinou skutočnou cestou zbaviť ho všetkých. Wise voľby na výpise je m8y ...... vás určite zvyknutý ujsť a vaše PC bude bežať rýchlejšie, bez toho, aby to |
|
| |||
| |||
| Philthomas je na mieste, výpisom Norton môj priateľ používa na rok a to ho nesmierne spomalil, a správne mi zle, ale ak im dont McAfee aj vďaka za dovolenku? |
|
| |||
| |||
| Áno, existujú nástroje na odstránenie oboch Norton a McAfee Nástroj pre odstránenie Norton a McAfee spotrebiteľských výrobkov Nástroj pre odstránenie. http://service1.symantec.com/Support...05033108162039 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Legislatívno Hry Zdarma, ke stažení iba zoznam | SocialWarfare | PC a herné konzoly | 0 | 6. októbra 2008 09:47 |
| Voľný TV Tuner Softvér na prevzatie | pidge | Multimedia & Kodeky | 0 | 16. októbra 2007 10:01 |
| Voľný Avast! 4 Home Edition | Hybr! D | Všeobecné Software Chat | 9 | 2. augusta 2007 01:45 |
| Voľný Flac do MP3 Converter Prevziať | džungľa-bhoy | Multimedia & Kodeky | 0 | 31. júla 2007 01:32 |
| Najlepšie Voľný Antivirus Software ku stiahnutiu | vulcan_m | Virus, spyware a bezpečnosť | 3 | 21. marca 2007 09:45 |
| Thread Tools | |
| |