![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Hogyan tudom megoldani ezt a problémát ...? Ez egy kémprogram vagy vírus probléma? Egyes oldalak mutató titkosított, mint például az MSN ... miért? Thx előre. |
|
| |||
| |||
| Azt kell tudni a pontos hiba üzenet, hogy döntsön. Letöltés HijackThis Itt Miután ez a letöltött install / mentsük meg saját mappát! Ez azért fontos, hogy megfelelően működjön. Például kivéve a C: \ Program Files \ hijackthis Ezután hozzon létre egy parancsikont az asztalon. A telepítés után megnyitjuk a programot, és válassza Van egy rendszer scan és mentse naplófájl. ** Fontos Nincs megrabol Ez a javítás még semmit. A legtöbb, amit úgy találja majd ártalmatlan, sőt szükséges. Mentés a napló az asztalon. A következő post válassza Advanced. Lapozzunk lefelé, és kattintson a Kezelés Csatolmányok és adjunk a napló egy mellékletet. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| El tud vinni a képernyőről és post it here.
| |||
| |||
| BBBBBBBBBBBB az oldal tetején (leftside ).... nem minden oldal ..... bár nem tud a képernyő elfog most. |
|
| |||
| |||
| Fuss a Hijack Ez a javasolt, és látni fogjuk, milyen lehet zavaró. |
|
| |||
| |||
| OK srácok ... itt van a logfile Naplózás a HijackThis v1.99.1 Scan mentése 1:07:17, on 8/15/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Futó folyamatok: C: \ WINDOWS \ System32 \ smss.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ winlogon.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ Services.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ Lsass.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ Svchost.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ Svchost.exe C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccSvcHst.exe C: \ WINDOWS \ Explorer.EXE C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ AppCore \ AppSvc32.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ Spoolsv.exe C: \ Program Files \ Lavasoft \ Ad-Aware 2007 \ aawservice.exe C: \ Program Files \ Symantec \ LiveUpdate \ ALUSchedulerSvc.exe C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ VS7Debug \ mdm.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ Svchost.exe C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccApp.exe C: \ Program Files \ HP \ hpcoretech \ hpcmpmgr.exe C: \ Program Files \ HP \ HP Software Update \ HPWuSchd2.exe C: \ Program Files \ Adobe \ Photoshop Album Starter Edition \ 3,0 \ Apps \ apdproxy.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe C: \ Program Files \ Yahoo! \ Keresési védelme \ SearchProtection.exe C: \ Program Files \ HP \ Digital Imaging \ bin \ hpqtra08.exe C: \ Program Files \ HP \ Digital Imaging \ bin \ hpqnrs08.exe C: \ Program Files \ HP \ Digital Imaging \ bin \ hpqSTE08.exe C: \ Program Files \ Internet Explorer \ iexplore.exe C: \ Program Files \ Microsoft Office \ Office10 \ Outlook.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ HPZinw12.exe C: \ Program Files \ Microsoft Office \ Office10 \ WINWORD.EXE C: \ WINDOWS \ System32 \ HPZipm12.exe C: \ Program Files \ Internet Explorer \ iexplore.exe C: \ DOCUME ~ 1 \ SBTAR \ LOCALS ~ 1 \ Temp \ Átmeneti könyvtár 1 HijackThis [1]. Zip \ HijackThis.exe R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Search Bar = http://us.rd.yahoo.com/customize/yco...search/ie.html R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Search Page = http://us.rd.yahoo.com/customize/yco.../www.yahoo.com R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Start Page = http://www.yahoo.com/ R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Default_Page_URL = http://www.yahoo.com R0 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Start Page = http://www.yahoo.com R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ SearchURL, (Default) = http://us.rd.yahoo.com/customize/yco.../www.yahoo.com R3 - URLSearchHook: Yahoo! Toolbar - (EF99BD32-C1FB-11D2-892F-0090271D4F88) - C: \ Program Files \ Yahoo! \ Companion \ Installs \ cpn1 \ yt.dll Az O1 - Hosts: HPF5CC32 HP0019BBF5CC32 Az O2 - BHO: & Yahoo! Toolbar Helper - (02478D38-C3F9-4EFB-9B51-7695ECA05670) - C: \ Program Files \ Yahoo! \ Companion \ Installs \ cpn1 \ yt.dll O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - (06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3) - C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 7.0 \ ActiveX \ AcroIEHelper.dll O2 - BHO: (no name) - (1E8A6170-7264-4D0F-BEAE-D42A53123C75) - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ coShared \ Browser \ 1.0 \ NppBho.dll O2 - BHO: Yahoo! IE Services Button - (5BAB4B5B-68BC-4B02-94D6-2FC0DE4A7897) - C: \ Program Files \ Yahoo! \ Common \ yiesrvc.dll O3 - Toolbar: Yahoo! Toolbar - (EF99BD32-C1FB-11D2-892F-0090271D4F88) - C: \ Program Files \ Yahoo! \ Companion \ Installs \ cpn1 \ yt.dll O3 - Toolbar: A Norton Toolbar - (90222687-F593-4738-B738-FBEE9C7B26DF) - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ coShared \ Browser \ 1.0 \ UIBHO.dll O4 - HKLM \ .. \ Run: [IMJPMIG8.1] "C: \ WINDOWS \ IME \ imjp8_1 \ IMJPMIG.EXE" / meddő / RemAdvDef / Migration32 O4 - HKLM \ .. \ Run: [MSPY2002] C: \ WINDOWS \ System32 \ IME \ PINTLGNT \ ImScInst.exe / SYNC O4 - HKLM \ .. \ Run: [PHIME2002ASync] C: \ WINDOWS \ System32 \ IME \ TINTLGNT \ TINTSETP.EXE / SYNC O4 - HKLM \ .. \ Run: [PHIME2002A] C: \ WINDOWS \ System32 \ IME \ TINTLGNT \ TINTSETP.EXE / IMEName O4 - HKLM \ .. \ Run: [ccApp] "C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccApp.exe" O4 - HKLM \ .. \ Run: [osCheck] "C: \ Program Files \ Norton Internet Security \ osCheck.exe" O4 - HKLM \ .. \ Run: [DXDllRegExe] dxdllreg.exe O4 - HKLM \ .. \ Run: [HP Component Manager] "C: \ Program Files \ HP \ hpcoretech \ hpcmpmgr.exe" O4 - HKLM \ .. \ Run: [HP Software Update] C: \ Program Files \ HP \ HP Software Update \ HPWuSchd2.exe O4 - HKLM \ .. \ Run: [Adobe Photo Downloader] "C: \ Program Files \ Adobe \ Photoshop Album Starter Edition \ 3,0 \ Apps \ apdproxy.exe" O4 - HKLM \ .. \ Run: [MSConfig] C: \ WINDOWS \ PCHealth \ HelpCtr \ Binaries \ Msconfig.exe / auto O4 - HKCU \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe O4 - HKCU \ .. \ Run: [YSearchProtection] C: \ Program Files \ Yahoo! \ Keresési védelme \ SearchProtection.exe O4 - Global Startup: HP Digital Imaging Monitor.lnk = C: \ Program Files \ HP \ Digital Imaging \ bin \ hpqtra08.exe O4 - Global Startup: Microsoft Office.lnk = C: \ Program Files \ Microsoft Office \ Office10 \ OSA.EXE O4 - Global Startup: QuickBooks Agent.lnk Update = C: \ Program Files \ Common Files \ Intuit \ QuickBooks \ QBUpdate \ qbupdate.exe O8 - Extra context menu item: & Yahoo! Keresés -- file: / / / C: \ Program Files \ Yahoo! \ Common / ycsrch.htm O8 - Extra context menu item: E & xportálás Microsoft Excel - res: / / C: \ PROGRA ~ 1 \ mikrók ~ 2 \ Office10 \ EXCEL.EXE/3000 O8 - Extra context menu item: Yahoo! & Dictionary -- file: / / / C: \ Program Files \ Yahoo! \ Common / ycdict.htm O8 - Extra context menu item: Yahoo! & Maps -- file: / / / C: \ Program Files \ Yahoo! \ Common / ycmap.htm O8 - Extra context menu item: Yahoo! & SMS -- file: / / / C: \ Program Files \ Yahoo! \ Common / ycsms.htm O9 - Extra button: Yahoo! Services - (5BAB4B5B-68BC-4B02-94D6-2FC0DE4A7897) - C: \ Program Files \ Yahoo! \ Common \ yiesrvc.dll O9 - Extra button: Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe Ø16 - DPF: (8C875948-9C60-4381-9248-0DF180542D53) -- http://installs.hotbar.com/installs/...ms/hbtools.cab O23 - Service: Ad-Aware 2007 Service (aawservice) - Lavasoft AB - C: \ Program Files \ Lavasoft \ Ad-Aware 2007 \ aawservice.exe O23 - Service: Automatikus LiveUpdate ütemező - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Symantec \ LiveUpdate \ ALUSchedulerSvc.exe O23 - Service: Symantec Event Manager (ccEvtMgr) - Ismeretlen tulajdonos - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccSvcHst.exe "/ h ccCommon (fájl hiányzik) O23 - Service: Symantec Settings Manager (ccSetMgr) - Ismeretlen tulajdonos - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccSvcHst.exe "/ h ccCommon (fájl hiányzik) O23 - Service: Symantec Lic NetConnect szolgáltatás (CLTNetCnService) - Ismeretlen tulajdonos - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccSvcHst.exe "/ h ccCommon (fájl hiányzik) O23 - Service: COM Host (comHost) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ VAScanner \ comHost.exe O23 - Service: HP Port feloldási - Hewlett-Packard Company - C: \ WINDOWS \ System32 \ Spool \ Drivers \ W32x86 \ 3 \ HPBPRO. EXE O23 - Service: HP Status Server - Hewlett-Packard Company - C: \ WINDOWS \ System32 \ Spool \ Drivers \ W32x86 \ 3 \ HPBOID. EXE O23 - Service: Symantec jelszóval Érvényesítés (ISPwdSvc) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Norton Internet Security \ isPwdSvc.exe O23 - Service: LiveUpdate - Symantec Corporation - C: \ PROGRA ~ 1 \ Symantec \ LIVEUP ~ 1 \ LUCOMS ~ 1.EXE O23 - Service: PML Driver HPZ12 - HP - C: \ WINDOWS \ System32 \ HPZipm12.exe O23 - Service: Symantec Core LC - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ CCPD-LC \ symlcsvc.exe O23 - Service: Symantec AppCore Szolgálat (SymAppCore) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ AppCore \ AppSvc32.exe Thx előre, Isten áldja. |
|
| |||
| |||
| HijackThis is futtatni kell egy állandó helyet a merevlemezen. Kérem, hogy ezt az első: "Menj a C: és hozzon létre egy új, állandó mappa (nevezzük hijackthis). Aztán be (vagy letölthető - válassza a "Save" nem "pálya") a hijackthis.exe fájlt (a Meg kell unzip, ha ez zipped). Most már van a C: \ hijackthis \ hijackthis.exe. Ezután futtassa hijackthis kattintva ezt. Exe fájlt. Ezzel akkor mentést ha véletlenül távolítsa el a hibás elemet (fut egy ideiglenes mappába ezeket a biztonsági mentéseket könnyen eltéved.) Én az enyémet a C: \ Program Files \ hijackthis. Ezután jobb klikk az ikonra, és hozzon létre egy parancsikont az asztalon. Lépjünk be a Programok hozzáadása / eltávolítása és nézd meg, amit tudni kell, nem lehet nem volt telepítve, amit un-install. Mint eszköztárakat. Futtassa CCleaner. Használja az alapértelmezett opciókat. Ha nincs CCleaner telepítse azt. Itt Amint CCleaner nyitott az alapértelmezett opciókat és kattintson elemzi és azt mutatja, hogy mi fog bejelentkezni kell távolítani. Következő menü Futtatás Tisztitószerek eltávolítani mindent. Következik a bal felső a CCleaner válasszuk a kérdéseket lapot. Következő kattintson keresése kérdésekről. Következő kattintson Fix kiválasztott kérdésekkel. Ez kérni fogja, hogy a biztonsági másolat. Az első távon azt javasoljuk, hogy ezt megtegyék. Ha nincs Spybot Search & Destroy letöltése / telepíteni. Itt Frissítések és most kaptam frissítéseket. Keresse a védőoltással jellemzője a Spybot és használatára. Ne használjuk a Teatimer funkciót. Run Spybot és engedje meg, hogy mit talál. Aztán egy friss post HJT log. |
|
| |||
| |||
| Lekötelez evilFantasy, én épp hogy ezért .... tehát ez olyan, mint hogy mi vagyunk, amelynek egy vírus, vagy valami? Aztán, csak most nem látta meg hálózat. Valaki köhögés a hálózat, mit gondolsz? Nagyon köszönöm, Isten áldjon. |
|
| |||
| |||
| Megvan a Hotbar eszköztár telepítve. Ez a malware igen. Spybot lefuttatása után fogjuk tudni, ha van több. Szükség lesz erre. Run Hijackthis ismét, kattintson a beolvasás, és tesz egy pipát mellett minden egyes ilyen. Akkor zárjon be minden más ablakot - ha csak látni HijackThis az Asztalon -, és kattintson a Fix Checked gombra. Ügyeljen arra, hogy zárja be az összes ablakot, mielőtt megállapítja. Ø16 - DPF: (8C875948-9C60-4381-9248-0DF180542D53) -- http://installs.hotbar.com/installs/...ms/hbtools.cab |
|
| |||
| |||
| Az új napló egy új téma itt; http://www.thecomputerforums.co.uk/f...checking-6779/ |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hiba felugró; IE7 találkozott már, és hiba ... | jonkon2 | Web böngésző és FTP Clients | 1 | 30. május 2009 00:30 |
| Hiba a merevlemez Bootup - "Disk Error" "Nyomja meg bármelyik gombot, hogy újraindítsa" | ashaiba | Általános fémáru Chat | 6 | 13. március 2009 15:56 |
| Hiba 17?!? | gaza14 | Linux és OS Alternatív | 4 | 9. április 2008 09:08 |
| DMA-driver error, CRC-hiba | ghbnic | Drives & Removable Media | 6 | 2. április 2008 11:44 |
| A BBBBBBBBBBBBB hiba a bal felső részén a böngésző. | paskall | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | 29. március 2008 15:28 |
| Téma eszközök | |
| |