![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм питам този въпрос, защото аз не съм съвсем антивируса експерт и Търся за антивирусна да използвате. Нека кажем, че ще има безкрайно количество пари, за да харчите за antiviruses. Кой ще бъде най-добрата? Im 'мислене NOD32, Kaspersky ...? Благодарности! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз наистина искам да знам какви антивирусни (с безкраен суми на пари, за да прекарат) използва най-малко ресурси.
| |||
| |||
| Бих казал, ZoneAlarm |
|
| |||
| |||
| Avast 15.5mb изтеглите (безплатно) Avira Antivir 16.38mb изтеглите (безплатно) NOD32 11.8mb Изтегли (платени) Всички те като че ли се говори най-силно върху. Забравете анкети или оценки, тъй като те могат да бъдат лесно нагласено. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kaspersky е страхотно Проверявам тук за ТОП 10 Ползвам Avira Antivir, което е безплатно и велики и по-достъпни за изтегляне точка Редактиране: за ТОП 10 е за AV е онова, което трябва да плати за
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Значи, аз казвам NOD32:) |
|
| |||
| |||
| Ако нямате нищо против платци би било добър избор. Avira беше един от първите, които са готови Vista, така че е безопасно да казват, че са на върха на тяхната игра. Bitdefender също е добро и високо уважавани. Но най-новата версия е 21mb изтегляне. Размерът на изтеглянето обикновено се изразява в това колко средства ще се използват. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Редактирано: Аз знам, не се обсъждат софтуерното пиратство |
|
| |||
| |||
| Ако си мислите, че ще погром след това го нямат. Безплатна защита е също толкова добър. Освен това, без платен лиценз то вероятно няма да можете да получите актуализации. Значи може и не тичам AV изобщо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Влад, не сме имали същата тази дискусия напоследък?