![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| I'm dotazem na tuto otázku, protože si nejsem zcela antivirový odborník a Hledám antivirový používat. Řekněme, že budu mít nekonečné množství peněz vynaložit na antiviry. Který by byl nejlepší? I'm thinking NOD32, Kaspersky ...? Díky! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Opravdu chci vědět, co antivirus (s nekonečným množstvím peněz na útraty) používá minimálně zdrojů.
| |||
| |||
| Řekl bych, ZoneAlarm |
|
| |||
| |||
| Avast 15,5megabajt stažení (zdarma) Avira Antivir 16,38megabajt stažení (zdarma) NOD32 11,8megabajt download (placené) To vše se zdá být mluví nejvíce na. Zapomeňte na průzkumy veřejného mínění nebo hodnocení, které lze snadno zmanipulované. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kaspersky je skvělý Kontrola tady pro Top10 I use avira Antivir, který je zdarma a veliké a jsou k dispozici v sekci download Edit: v Top10 u AV je to, že budete muset platit za
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Takže říkám NOD32:) |
|
| |||
| |||
| Pokud se vám nevadí platební že by byla dobrá volba. Avira byl jedním z prvních, které mají být Vista připraven tak, zdá se říci, že jsou na vrcholu své hry. BitDefender je také dobré a vysoce respektována. Ale poslední verze je 21mb stažení. Velikost ke stažení obvykle překládá do kolik prostředků bude využita. |
|
| |||
| |||
| Citace:
UPRAVENÁ: Já vím, není diskutovat o softwarovém pirátství |
|
| |||
| |||
| Pokud uvažujete, že jde o útěk pak nemají. Bezplatná ochrana je stejně dobré. Vedle bez zaplacené licence je pravděpodobně nebudete moci získat aktualizace. Takže byste mohli i spustit žádný AV vůbec. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vlad, dosud jsme měli v poslední době je tato diskuse?