![]() |
|
| |||
| |||
| Είμαι ζητά το θέμα αυτό γιατί δεν είμαι απόλυτα την ιών εμπειρογνωμόνων, και Ψάχνω για ένα antivirus να χρησιμοποιήσετε. Ας πούμε ότι θα έχει απεριόριστο ποσό των χρημάτων που διατίθενται σε antiviruses. Ποια θα είναι η καλύτερη; Σκέφτομαι NOD32, Kaspersky ...; Ευχαριστώ! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πραγματικά θέλουμε να ξέρουμε τι antivirus (με άπειρα χρήματα να δαπανήσουν) χρησιμοποιεί λιγότερο πόρων.
| |||
| |||
| Θα έλεγα ZoneAlarm |
|
| |||
| |||
| Avast 15.5mb κατεβάσετε (δωρεάν) Avira AntiVir 16.38mb κατεβάσετε (δωρεάν) NOD32 11.8mb download (που καταβλήθηκε) Αυτά όλα φαίνεται να μιλήσει πιο μετά. Ξεχάστε τις δημοσκοπήσεις ή ειδικότητες που να μπορούν εύκολα να αρματωμένες. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kaspersky είναι μεγάλη Έλεγχος εδώ για το top10 Χρησιμοποιώ Avira AntiVir που είναι ελεύθερη και μεγάλη και διατίθενται στο download section Επεξεργασία: το top10 είναι AV για το ότι θα πρέπει να πληρώσουν για
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, λέω NOD32:) |
|
| |||
| |||
| Αν δεν σας πειράζει καταβολή θα ήταν μια καλή επιλογή. Avira ήταν ένας από τους πρώτους που θα Vista έτοιμο έτσι φαίνεται ασφαλές να πούμε ότι είναι πάνω από τους παιχνίδι. Bitdefender είναι επίσης πολύ καλή και σεβαστή. Όμως, η τελευταία έκδοση είναι 21mb download. Το μέγεθος της λήψης συνήθως μεταφράζεται σε πόσο πόροι θα απορροφηθούν. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ: Το ξέρω, δεν συζητά την πειρατεία λογισμικού |
|
| |||
| |||
| Αν σκεφτόμαστε ότι θα προσάγω τότε δεν το κάνουν. Δωρεάν προστασία είναι εξίσου καλή. Εξάλλου, χωρίς αμειβόμενη άδεια είναι πιθανόν δεν θα μπορείτε να λάβετε ενημερώσεις. Έτσι, ίσως, αλλά δεν λειτουργούν σε όλα τα AV. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vlad, δεν είχαμε την ίδια συζήτηση πρόσφατα;
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Kaspersky Antivirus 2009, Eset NOD32 Antivirus, McAfee VirusScan Enterprise | runoades | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 2 | 3η Δεκ. 2008 13:54 |
| Κανένας από Help Me αντιμετώπισης για Mac | GREGLOVE | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 1 | 28 Νοε 2008 15:55 |
| NOD32 Antivirus | wyasser | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 2 | 25 Οκτ 2008 10:10 |
| AntiVirus XP 2008!!! | ParsleyAigh | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 53 | 3ο Σεπ 2008 16:28 |
| Fav antivirus | justinupsm | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 21 | 31 Ιουλ 2007 11:15 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |