![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Im 'molba to pitanje jer nisam sasvim protuvirusnim stručnjak, i Im' obličje za AntiVirus za korištenje.
Recimo ja bih imati beskonačnu količinu novca potrošiti na antiviruses. Koji bi bio THE BEST? Ja sam razmišljati NOD32, Kaspersky ...? Hvala! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
JA stvarno ištanje to znati što AntiVirus (s beskonačnim iznosima novca potrošiti) koristi najmanje resursa.
|
|||
|
|||
|
Rekao bih ZoneAlarm
|
|
|
|||
|
|||
|
Avast 15.5mb skinuti (besplatno)
Avira Antivir 16.38mb skinuti (besplatno) NOD32 11.8mb download (plaća) To sve čini se da većina govorio na visoko. Zaboravite ankete ili ratings, jer se može lako rigged. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Kaspersky je super
Provjera ovdje za TOP10 Koristim Avira Antivir koji je slobodan i velik i dostupan u download sekciji Edit: u TOP10 za AV je da morate platiti za
Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
|
|||
|
|||
|
Tako, kažem NOD32:)
|
|
|
|||
|
|||
|
Ako vam ne smeta plaćajući to je dobar izbor.
Avira je bio jedan od prvih koji će se Vista spremni tako izgleda sigurno reći da su na vrhu njihove igre. Bitdefender je također jako dobar i ugledan. No, najnovija verzija je 21mb download. Veličina preuzimanja obično prevodi u koliko sredstava će biti iskorišten. |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Uređuje: Znam, ne raspravljaju softverskog piratstva |
|
|
|||
|
|||
|
Ako razmišljate o toku sjedjeljka da onda to ne mogu. Besplatna zaštita je jednako dobar.
Osim bez plaćene licence je vjerojatno nećete biti u mogućnosti da biste dobili ažuriranja. Pa možda i pokrenuti nijedan AV at all. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vlad, nisu imali smo nedavno tu istu raspravu?