![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én azt kérdezi ezt a kérdést, mert nem vagyok elég az antivírus szakértők, én kerestem egy víruskereső használatát. Mondjuk azt, hogy végtelen mennyiségű pénzt költeni antiviruses. Melyik lenne a legjobb? Gondolkodom NOD32, Kaspersky ...? Köszönöm! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nagyon szeretném tudni, milyen víruskereső (végtelen mennyiségű pénzt költeni) használ a legkevésbé források.
| |||
| |||
| Én azt mondanám, a ZoneAlarm |
|
| |||
| |||
| Avast 15.5mb letölthető (ingyenes) Avira AntiVir 16.38mb letölthető (ingyenes) NOD32 11.8mb letöltés (fizetett) Ezek mind úgy tűnik, hogy leginkább beszélt meg. Felejtsd kutatások vagy minősítéseikkel azok könnyen rigged. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kaspersky nagy Ellenőriz itt A top10 ÉN használ Avira AntiVir ami ingyenes, és nagy, és elérhető a letöltés szakasz Edit: A top10 van az AV, hogy meg kell fizetni
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Na, mondom NOD32:) |
|
| |||
| |||
| Ha nincs kifizető lenne jó választás. Avira egyike volt az első olyan Vista kész úgy tűnik biztonságosnak mondani azokat a tetején a játékot. Bitdefender is nagyon jó, és tiszteletben tartják. De a legújabb verzió letölthető 21mb. A méret a letöltés általában át, hogy mennyi lesz felhasználni. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Szerkesztette: Tudom, nem megvitassák szoftverkalózkodás |
|
| |||
| |||
| Ha gondolok, hogy megy majd csődület nem. Ingyenes védelem ugyanolyan jó. Emellett nélkül kifizetett licenc várhatóan nem fogja tudni, hogy a frissítéseket. Szóval lehet, hogy a jól működő nem AV egyáltalán. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vlad, nem volt ez ugyanolyan vita mostanában?
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Kaspersky Antivirus 2009, Eset Nod32 Antivirus, McAfee VirusScan Enterprise | runoades | Vírus, kémprogram és biztonság | 2 | 3. december 2008 13:54 |
| Ha valaki tud segítsen nekem A víruskereső Mac | GREGLOVE | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | 28. november 2008 15:55 |
| NOD32 Antivirus | wyasser | Vírus, kémprogram és biztonság | 2 | 25. október 2008 10:10 |
| AntiVirus XP 2008! | ParsleyAigh | Vírus, kémprogram és biztonság | 53 | 3. Szeptember 2008 16:28 |
| Fav víruskereső | justinupsm | Vírus, kémprogram és biztonság | 21 | 31. július 2007 11:15 |
| Téma eszközök | |
| |