![]() |
|
|
|||
|
|||
|
אני שואל שאלה זו, כי אני לא ממש אנטי של מומחה, ואני מחפש אנטי לשימוש.
נניח הייתי אינסופי של סכום כסף להוציא על antiviruses. אילו היה להיות הטוב ביותר? אני חושב ש NOD32, Kaspersky ...? תודה! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
אני באמת רוצה לדעת מה AntiVirus (עם אינסוף סכומי כסף להשקיע) עושה שימוש במשאבים המעטה.
|
|||
|
|||
|
הייתי אומר ZoneAlarm
|
|
|
|||
|
|||
|
Avast 15.5mb להוריד (ללא תשלום)
Avira Antivir 16.38mb להוריד (ללא תשלום) NOD32 הורד 11.8mb (משולם) כל אלה נראה הכי מדוברת ביותר עליהם. שכח משאלים או דירוגים כפי שהם יכולים להיות בקלות מבוים. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Kaspersky הוא נהדר
לבדוק כאן עבור top10 אני משתמש Avira Antivir שהיא בחינם מעולה וזמין להורדה של קטע עריכה: The top10 is for AV של שאתה צריך לשלם עבור
|
|
|
|||
|
|||
|
אז, אני אומר NOD32:)
|
|
|
|||
|
|||
|
אם לא אכפת לך לשלם את זה יהיה בחירה טובה.
Avira היה בין הראשונים להיות מוכן Vista, כך זה נראה בטוח לומר שהם מעל את המשחק. Bitdefender גם טוב מאוד נכבד. אבל את הגרסה האחרונה היא להוריד 21mb. גודל ההורדה בדרך כלל מתרגמת לתוך כמה משאבים ישמש למעלה. |
|
|
|||
|
|||
|
ציטוט:
לאחר עריכה: אני יודע, אין לדון בתוכנות פירטיות |
|
|
|||
|
|||
|
אם אתה חושב ללכת כי אז לא מהומה. חינם היא בדיוק כמו הגנה טובה.
חוץ מזה ללא רישיון שילם סביר להניח שלא תוכל לקבל עדכונים. אז אתה עלול גם לא לפעול AV בכלל. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vlad, לא היה לנו את אותו דיון לאחרונה?