![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| I'm asking šį klausimą, nes aš ne visai Antivirus ekspertas, ir aš ieškau antivirusinę naudoti. Tarkime, aš turiu begalinį pinigų sumą išleisti AntiVirus. Kuris būtų geriausias? Galvoju NOD32, Kaspersky ...? Ačiū! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I really wanna know what antivirusinės (su begalybės pinigų sumos skirti) naudoja mažiau išteklių.
| |||
| |||
| Sakyčiau ZoneAlarm |
|
| |||
| |||
| Avast 15.5mb atsisiųsti (nemokamai) Avira AntiVir 16.38mb atsisiųsti (nemokamai) NOD32 11.8mb atsisiųsti (mokama) Visa tai, atrodo, sakė labiausiai nuo. Pamirškite apklausas ar įvertinimai, kaip jie gali būti lengvai įtaisyti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kaspersky didelis Tikrinti čia už top10 Aš naudoju Avira AntiVir, kuri yra nemokama ir didelis ir prieinamas download sekciją Edit: top10 skirtas A.'s, kad jūs turite mokėti už
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Taigi, sakau NOD32:) |
|
| |||
| |||
| Jei ne tai moka jis bus geras pasirinkimas. Avira buvo vienas iš pirmųjų būti pasirengęs Vista taip atrodo saugus sako, kad jie ant savo žaidimą. Bitdefender taip pat geras ir labai gerbiamas. Bet naujausia versija yra 21mb download. Apie Failo dydis paprastai verčia į tai, kiek išteklių bus panaudota. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Edited: Aš žinau, nėra aptarti programinės įrangos piratavimo |
|
| |||
| |||
| Jei ketinate išvažiuoti, kad maršrutas tada ne. Nemokama apsauga yra tokia pat gera. Be be sumokėtas License tikėtina, jūs negalėsite gauti atnaujinimų. Taigi, jūs taip pat sėkmingai galėtų vykdyti jokios AV. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vlad, ne mes tą pačią diskusiją neseniai?