![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I'm asking to pytanie, ponieważ nie jestem całkiem antywirusowego eksperta, a ja szukam programu antywirusowego do użytku. Powiedzmy, że chciałbym mieć nieskończoną ilość pieniędzy na antiviruses. Który byłby najlepszy? Myślę, że NOD32, Kaspersky ...? Dzięki! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Naprawdę chcę wiedzieć, co antywirusowe (z nieskończonej ilości pieniędzy) używa przynajmniej zasobów.
| |||
| |||
| Chciałbym powiedzieć, zonealarm |
|
| |||
| |||
| Avast 15.5mb pobrać (bezpłatnie) Avira AntiVir 16.38mb pobrać (bezpłatnie) NOD32 11.8mb download (płatne) To wszystko wydaje się być najbardziej na wypowiedziane. Zapomnij ankiety lub oceny, ponieważ mogą być łatwo uzbrojone. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kaspersky jest wielki Sprawdzić tu na top10 Używam Avira AntiVir, która jest bezpłatna i wielkie i dostępnych w sekcji download Edit: w TOP10 jest AV jest, że musisz zapłacić za
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Więc mówię NOD32:) |
|
| |||
| |||
| Jeśli nie zwracając uwagę byłby to dobry wybór. Avira był jednym z pierwszych, które mają być gotowe Vista wydaje się tak na pewno powiedzieć, że są na początku swojej gry. Bitdefender jest również dobry i szanowany. Ale w najnowszej wersji jest 21mb pobrania. Wielkość pobierania zazwyczaj przekłada się na ile środki zostaną wykorzystane. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
ZREDAGOWANE: Wiem, nie dyskutować piractwa |
|
| |||
| |||
| Jeśli myśli się, że wtedy nie rozbić. Darmowy ochrony jest tak dobra. Poza tym bez licencji wypłacana jest prawdopodobnie nie będzie w stanie uzyskać aktualizacje. Więc może także uruchomić AV nie na wszystkich. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vlad, nie mieliśmy ten sam niedawno dyskusji?