![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Sunt cere această întrebare, pentru că nu sunt destul de antivirus expert, şi Caut un antivirus pentru a utiliza.
Să presupunem că aş fi un infinit sumă de bani pentru a cheltui pe antiviruses. Care ar fi cel mai bun? Ma gandesc NOD32, Kaspersky ...? Mulţumesc! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Chiar vreau sa stiu ce antivirus (cu infinit sume de bani să-şi petreacă) utilizează puţin resurse.
|
|||
|
|||
|
Aş spune ZoneAlarm
|
|
|
|||
|
|||
|
Stai 15.5mb download (gratuit)
Avira AntiVir 16.38mb download (gratuit) NOD32 11.8mb download (plătite) Aceste toate par a fi cele mai vorbit la. Uită de sondaje sau de rating, deoarece acestea pot fi uşor de falsificat. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Kaspersky este foarte bun
Verifica aici pentru top10 Eu folosesc Avira AntiVir care este gratuit şi mare şi disponibile în sectiunea download Edit: de top10 este pentru AV lui că trebuie să plătească pentru
De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
|
|||
|
|||
|
Deci, am spus NOD32:)
|
|
|
|||
|
|||
|
Dacă nu aveţi nimic de obiectat plata ar fi o alegere bună.
Avira a fost una dintre primele care urmează a fi Vista gata se pare asa de sigur să spun că sunt la început de jocul lor. Bitdefender este, de asemenea, bune şi foarte respectat. Dar cea mai recentă versiune este 21mb download. Dimensiunea de descărcare de obicei, se traduce în cât de multe resurse vor fi folosite în sus. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Editat: Ştiu, nu se discuta despre piraterie software |
|
|
|||
|
|||
|
Dacă te gândeşti că merge pe fugă atunci nu. Liber de protecţie este la fel de bun.
In afara de plătit fără o licenţă este probabil ca acesta nu va fi în stare să mă actualizări. Deci, s-ar putea, de asemenea, nu fugi AV la toate. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vlad, nu am avut această discuţie aceeaşi recent?