![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I'm dotazem na túto otázku, pretože si nie som úplne antivírusový odborník a Hľadám antivírusový používať. Povedzme, že budem mať nekonečné množstvo peňazí vynaložiť na antivíry. Ktorý by bol najlepší? I'm thinking NOD32, Kaspersky ...? Vďaka! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Naozaj chcem vedieť, čo antivírus (s nekonečným množstvom peňazí na útraty) používa minimálne zdrojov.
| |||
| |||
| Povedal by som, ZoneAlarm |
|
| |||
| |||
| Avast 15,5 megabajt stiahnutie (zadarmo) Avira Antivir 16,38 megabajt stiahnutie (zadarmo) NOD32 11,8 megabajt download (platené) To všetko sa zdá byť hovorí najviac na. Zabudnite na prieskumy verejnej mienky alebo hodnotenie, ktoré možno ľahko zmanipulované. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kaspersky je skvelý Kontrola tady pre Top10 I use avira Antivir, ktorý je zadarmo a veliké a sú k dispozícii v sekcii download Edit: v Top10 u AV je to, že budete musieť platiť za
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Takže říkám NOD32:) |
|
| |||
| |||
| Ak sa vám nevadí platobnej že by bola dobrá voľba. Avira bol jedným z prvých, ktoré majú byť Vista pripravený tak, zdá sa povedať, že sú na vrchole svojej hry. BitDefender je tiež dobré a vysoko rešpektovaná. Ale posledná verzia je 21MB stiahnutie. Veľkosť na stiahnutie obvykle prekladá do koľko prostriedkov bude využitá. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
UPRAVENÉ: Ja viem, nie je diskutovať o softvérového pirátstva |
|
| |||
| |||
| Pokiaľ uvažujete, že ide o útek potom nemajú. Bezplatná ochrana je rovnako dobré. Vedľa bez zaplatenej licencie je pravdepodobne nebudete môcť získať aktualizácie. Takže by ste mohli aj spustiť žiadny AV vôbec. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vlad, zatiaľ sme mali v poslednej dobe je táto diskusia?
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Kaspersky Antivirus 2009, Eset NOD32 Antivirus McAfee VirusScan Enterprise | runoades | Virus, spyware a bezpečnosť | 2 | 3. december 2008 13:54 |
| Môže Akékoľvek Jeden Help Me Of Antivirus Pre Mac | GREGLOVE | Virus, spyware a bezpečnosť | 1 | 28. novembra 2008 15:55 |
| NOD32 Antivirus | wyasser | Virus, spyware a bezpečnosť | 2 | 25. októbra 2008 10:10 |
| AntiVirus XP 2008! | ParsleyAigh | Virus, spyware a bezpečnosť | 53 | 3. September 2008 16:28 |
| Fav antivirus | justinupsm | Virus, spyware a bezpečnosť | 21 | 31. júla 2007 11:15 |
| Thread Tools | |
| |