![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Им 'молба то питање јер нисам сасвим антивирусни стручњак, и Им' хандсоме за антивирусни за коришћење. Рецимо ја бих да има бесконачну количину новца потрошите на антивирусес. Који би био ТХЕ БЕСТ? Ја сам размишљати НОД32, Касперскы ...? Хвала! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЈА стварно оскудица за кноткле шта Антивирусни (са бесконачним износима новца потрошите) користи најмање ресурса.
| |||
| |||
| Рекао бих ЗонеАларм |
|
| |||
| |||
| Аваст 15.5мб скинути (бесплатно) Авира Антивир 16.38мб скинути (бесплатно) НОД32 11.8мб доунлоад (плата) То све чини се да већина говорио на високо. Заборавите анкете или ратингс, јер се може лако риггед. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Касперскы је супер Провера овде за ТОП10 Користим Авира Антивир који је слободан и велик и доступан у доунлоад секцији Едит: у ТОП10 за АВ је да морате да платите за
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Тако, кажем НОД32:) |
|
| |||
| |||
| Ако вам не смета плаћајући то је добар избор. Авира је био један од првих који ће се Виста спремни тако изгледа сигурно рећи да су на врху њихове игре. Битдефендер је такође јако добар и угледан. Но, најновија верзија је 21мб доунлоад. Величина преузимања обично преводи у колико средстава ће бити искориштен. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Уређује: Знам, не расправљају софтверске пиратерије |
|
| |||
| |||
| Ако размишљате о току сједјељка да онда то не могу. Бесплатна заштита је једнако добар. Осим без плаћене лиценце је вероватно нећете бити у могућности да бисте добили исправку. Па можда и покренути ниједан АВ ат алл. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Владе, нису имали смо недавно ту исту расправу?
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Касперскы Антивирус 2009, Есет НОД32 Антивирус, МцАфее ВирусСцан Ентерприсе | руноадес | Вирус, Спыуаре и безбедност | 2 | 3 децембар 2008 13:54 |
| Може ко помоћ мене од Антивирус за Мац | ГРЕГЛОВЕ | Вирус, Спыуаре и безбедност | 1 | 28 новембар 2008 15:55 |
| НОД32 Антивирус | уыассер | Вирус, Спыуаре и безбедност | 2 | 25 октобар 2008 10:10 |
| КСП Антивирусни 2008! | ПарслеыАигх | Вирус, Спыуаре и безбедност | 53 | 3. септембра 2008 16:28 |
| Фав антивирусни | јустинупсм | Вирус, Спыуаре и безбедност | 21 | 31. јула 2007 11:15 |
| Тхреад Тоолс | |
| |