![]() |
|
| |||
| |||
| Çünkü I'm not oldukça virüsten koruma uzmanı bu soruyu soran var, ve bir antivirüs kullanmak için arıyorum. 's Ben para antiviruses harcadığınız için sonsuz bir miktar olurdu varsayalım. En iyi olurdu? Ben NOD32, Kaspersky düşündüklerim ...? Teşekkürler! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gerçekten ne antivirüs harcamayı karşılığı sonsuz miktarda () ile bilmek istiyorum en az kaynak kullanır.
| |||
| |||
| olduğunu söyleyebilirim ZoneAlarm |
|
| |||
| |||
| Avast 15.5mb indirmek (free) Avira Antivir 16.38mb indirmek (free) NOD32 11.8mb indirme (ücretli) Bunlar gibi en çok üzerinde konuşulan gerekir. Olarak kolayca rigged olabilir anketler veya derecelendirme unut. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kaspersky büyük Kontrol etmek burada TOP10 için Ben Avira Antivir ücretsiz ve büyük ve indirme bölümünde kullanacağnz Edit: TOP10 AV's sizin için ödemek zorunda içindir
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Peki, dedim NOD32:) |
|
| |||
| |||
| Eğer iyi bir seçim olacaktır ödeme don't mind. Avira bir ilk ve bu yüzden kendi oyun üzerine söylüyorlar güvenli görünüyor Vista hazır olacaktı. Bitdefender da iyi derece saygın. Ama en son sürümü 21MB indirmektir. Bu download boyutu genellikle ne kadar kaynakları kullanılan olacak haline çevirir. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Edited: Yani, korsan yazılım konusunda yoktur biliyorum |
|
| |||
| |||
| Eğer bu yatağından gitmeyi düşünüyorsun yoktur. Serbest koruma gibi iyi. Bu size yeni durumunda olası bir ödenen lisans olmadan yanında. Bu nedenle de hiç AV çalıştırmak olabilir. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vlad değil, kısa aynı tartışma var mı?
|
| Bookmarks |