![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я задаю це питання тому, що я не зовсім антивірусних експертів, і я шукаю антивірус для використання. Скажімо, я б нескінченну кількість грошей, щоб витрачати на антивірусів. Яка буде краще? Я думаю NOD32, Касперського ...? Спасибо! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я дуже хочу знати, що антивірус (з нескінченною кількістю грошей, щоб витрачати) використовує найменше ресурсів.
| |||
| |||
| Я б сказав, ZoneAlarm |
|
| |||
| |||
| Avast 15.5mb скачати (безкоштовно) Avira Antivir 16.38mb скачати (безкоштовно) NOD32 11.8MB скачати (платні) Це все, здається, говорять на найвищому. Забудьте опитування громадської думки і оцінки, оскільки вони можуть бути легко сфальсифіковані. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kaspersky є великим Перевіряти тут для top10 Я використовую Avira Antivir який є безкоштовним, і дужим та доступні у розділі закачування Зміна: top10 для А.В. про те, що вам доведеться платити за
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Отже, я кажу NOD32:) |
|
| |||
| |||
| Якщо ви не бачите його сплати буде гарним вибором. Avira є одним з перших буде готова Vista так здається з упевненістю сказати, вони знаходяться на вершині своєї гри. Bitdefender також добре і дуже поважають. Але останні версії 21mb Download. Розмір файлу зазвичай означає, що ресурси будуть використані. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Edited: Я знаю, не обговорюйте з комп'ютерним піратством |
|
| |||
| |||
| Якщо ви думаєте, що збирається розгромити то ні. Безкоштовний захист так само добре. Крім того, без платна ліцензія, швидше за все ви не зможете отримувати оновлення. Так що ви можете також запустити А.В. не на всіх. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Влад, не в нас була ця ж обговорення останнім часом?
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Kaspersky Antivirus 2009, Eset NOD32 Antivirus, McAfee VirusScan Enterprise | runoades | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 2 | 3 грудня 2008 13:54 |
| Чи може одна Help Me антивірусної для Mac | GREGLOVE | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 28 листопада 2008 15:55 |
| Nod32 Antivirus | wyasser | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 2 | 25 жовтня 2008 10:10 |
| AntiVirus XP 2008! | ParsleyAigh | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 53 | 3 вересня 2008 16:28 |
| Fav антивірусні | justinupsm | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 21 | 31 липня 2007 11:15 |
| Різьба Інструменти | |
| |