![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, така бих искал да получа нова защитна стена както аз не искам да се използва Windows Firewall, както вече съм finidng него, че не е толкова добра. Може ли някой PLS кажете ми, която е най-добрата защитна стена точно сега? 10q |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Аз наскоро се премине от Comodo за PC Инструменти Firewall Plus свободен. Аз съм го хареса много по-добре. Comodo тенденция да "забравят" какво имах разрешено сега и тогава. Аз Призовавам всеки, който се мисли за промяна, за да се провери на PC Инструменти на защитната стена. Той е в нашите Файлове раздел. В Windows Firewall прави добра работа за входящите заплахи, но не спира ANY изходящи съобщения. Така че, ако нещо злонамерени в миналото, за да го прави, няма да го спра да изпраща всякакви / всичките ви информация обратно към когото търси нея. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Кои Firewall? | shaun68 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 3 | 13 ноември 2008 11:31 |
| Изтриването на защитната стена | бел | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 2 | 4 февруари 2008 10:08 |
| Bt voayager 205 защитна стена | crocit | В мрежа, модеми & VoIP | 3 | 28 Jan 2008 15:50 |
| Трябва ли защитна стена ... | Snake | Общи Софтуер Чат | 10 | 13 май 2007 г. 09:24 |
| Firewall проблеми? | bojak C | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 2 | 20 март 2007 09:17 |
| Нишка Инструменти | |
| |