![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας, θα ήθελα λοιπόν να πάρετε ένα νέο τείχος όπως εγώ δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Windows Firewall πια όπως είμαι finidng είναι ότι δεν είναι και τόσο καλή. Μπορεί κανείς να μου πει pls ποιο είναι το καλύτερο firewall τώρα;; 10q |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Πρόσφατα Comodo να μεταφερθούν από το PC Tools Firewall Plus δωρεάν. Είμαι αρέσει αυτό πολύς καλύτερα. Comodo την τάση να "ξεχάσουμε" ό, τι είχα τη δυνατότητα τώρα και μετά. Καλώ όποιον σκέφτεται μια αλλαγή για να ελέγξετε το PC Tools firewall. Είναι προς το δικό μας Downloads τμήμα. Το τείχος προστασίας των Windows κάνει καλή δουλειά για εισερχόμενες απειλές, αλλά δεν σταματά κάθε εξερχόμενο επικοινωνιών. Επομένως, αν κάνει κάτι κακόβουλο ξεπεράσουμε αυτό, δεν υπάρχει τίποτα από τη διακοπή της αποστολής κάθε / όλες τις πληροφορίες σας κάνει πίσω σε όποιον επιδιώκει αυτό. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ποιο Firewall? | shaun68 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 3 | 13 Νοε 2008 11:31 |
| Διαγραφή τείχος | φτυάρι | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 2 | 4 Φεβ 2008 10:08 |
| Bt voayager 205 firewall | crocit | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 3 | 28 Ιαν 2008 15:50 |
| Χρειάζομαι Firewall ... | Φίδι | Γενικά Λογισμικό Chat | 10 | 13η Μαΐου 2007 09:24 |
| Firewall προβλήματα; | γ bojak | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 2 | 20 Μαρ 2007 09:17 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |