![]() |
|
| |||
| |||
| היי, כל כך הייתי רוצה לקבל חדש חומת אש כמו שאני לא רוצה לעשות את חומת האש של Windows להשתמש יותר כאשר אני finidng את זה כי זה לא כל כך טוב. מישהו יכול לומר לי pls המהווה את חומת האש הכי טוב עכשיו?? 10q |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
|
| |||
| |||
| לאחרונה עברת מ Comodo למחשב כלים חומת האש בנוסף חינם. אני חבה את זה הרבה טוב יותר. Comodo tended כדי "לשכוח" את מה שיש לי עכשיו ואז מותר. אני קורא כל מי חושב על שינוי כדי לבדוק את המחשב כלים Firewall. זה שלנו הורדות חלק. חומת האש של Windows עושה עבודה טובה עבור נכנסות איומים, אבל לא להפסיק כל התקשורת היוצאת. אז אם משהו מצליח לעבור זדוניות עושה את זה, אין שום דבר לא עצר אותו כל שליחת / את כל המידע בחזרה אל מי הוא מחפש אותה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| איזו חומת אש? | shaun68 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 3 | 13 נובמבר 2008 11:31 |
| מחיקת חומת אש | יעה | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 2 | 4th פברואר 2008 10:08 |
| Bt voayager 205 חומת אש | crocit | רישות, מודמים & VoIP | 3 | -28 ינואר 2008 15:50 |
| האם אני צריך חומת אש ... | נחש | כללי תוכנות צ 'אט | 10 | 13 במאי 2007 09:24 |
| חומת האש של בעיות? | bojak C | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 2 | 20 מרץ 2007 09:17 |
| שרשרת כלים | |
| |