![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, ir aš norėčiau gauti naują užkardą, kaip aš ne norėsite naudoti Windows ugniasienės nebėra kaip aš finidng, kad ji nėra tokia gera. Can anyone pls pasakykite man, kuri yra geriausia užkarda dabar? 10q |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Aš neseniai perėjo iš Comodo prie PC Tools Firewall Plus Free. Man patinka ji daug geresnis. Comodo linkusios "pamiršti", ką leido dabar ir tada. Raginu visus, kurie galvoja keisti patikrinti PC Tools užkardą. Tai mūsų Atsisiuntimai skyriuje. Windows ugniasienė nėra geras darbas už gaunamus grėsmes, bet ne nutraukti visus siunčiamus pranešimus. Taigi, jei kas nors kenksminga tai praeiti tai niekas sustabdyti jį nuo siunčiant / visi jūsų informaciją Atgal dėmesį į tuos, kas nori jį. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kuris ugniasienė? | shaun68 | Virus, Spyware & Security | 3 | Lapkritis 13, 2008 11:31 |
| Ištrinti užkardos | kastuvas | Virus, Spyware & Security | 2 | 4 vasaris 2008 10:08 |
| BT voayager 205 užkardos | crocit | Networking, Modems & VoIP | 3 | 28 sausis 2008 15:50 |
| Ar man reikia ugniasienės ... | Snake | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 10 | Gegužė 13, 2007 09:24 |
| Firewall problemos? | bojak C | Virus, Spyware & Security | 2 | Kovas 20, 2007 09:17 |
| Temos įrankiai | |
| |