![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună, aşa că aş dori să primesc un paravan de protecţie noi, ca eu nu vreau să utilizaţi paravanul de protecţie Windows mai ca am Finidng acesta că nu este atat de buna. Poate cineva pls spune-mi care este cel mai bun firewall chiar acum?? 10q |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Am trecut recent de la Comodo la PC Tools Firewall Plus gratuit. Eu am o simpatie mult mai bun. Comodo avut tendinţa de a "uita" ce-am avut voie acum şi apoi atunci. Îi îndemn oricine se gandeste la o schimbare pentru a verifica afară de firewall-ul PC Tools. Acesta este în noastră Download-uri secţiune. Paravanul de protecţie Windows face o treabă bună pentru ameninţări primite, dar nu se opreşte de comunicaţii care îşi încetează activitatea ORICE. Deci, dacă ceva rău intenţionat nu trece peste ea, nu este nimic de oprire-l de la a trimite orice / toate informaţiile dvs. înapoi la cine caută ea. |
![]() |
|
| Marcaje |