![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, tak já bych si kúpiť nový firewall ako já ne chcieť používať Windows firewall, jak už jsem finidng je, že nie je tak dobrá. Mohol by niekto pls povedz mi, čo je najlepšie firewall teraz? 10 q |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| I nedávno přešel z Comodo k PC Tools Firewall Plus Bezplatne. Já jsem to páči moc lepšie. Comodo tendenciu "zabudnú", čo som mal povolené, a hneď potom. Vyzývam každého, kto sa uvažovať o zmene, pozrite sa na PC Tools firewall. Je v našom Na stiahnutie oddielu. Windows firewall robí dobrú prácu pre prichádzajúce hrozby, ale nekončí AKÝMKOĽVEK odchádzajúce komunikácie. Takže, keď niečo robí so zlými úmyslami získať minulosti to nie je nič zastaviť pred odoslaním akýchkoľvek / všetky vaše informácie späť do koho sa o ňu usiluje. |