![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи, па бих волео да би добили нови фиреуалл као ја не желим да користи Уиндоус фиреуалл више као ја финиднг га да то није то добро. Може ли ико плс рећи мене што је најбољи фиреуалл управо сада? 10к |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Недавно сам пребацио из ЦОМОДО на ПЦ Тоолс Фиреуалл Плус Фрее. Ја сам га воља много бољи. ЦОМОДО склони "заборави" оно што сам имао ту и тамо дозвољено. Ја нагон свако ко размишља о промени то проверити ПЦ Тоолс Фиреуалл. То је у нашем Преузимања сецтион. Уиндоус заштитни зид ради добар посао за долазне претњи, али не престаје БИЛО КОЈЕ одлазни комуникацију. Дакле, ако нешто не злонамерни добити некада, не постоји ништа заустављања из било којег слања / све ваше информације назад на коме се тражећи га. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Који Фиреуалл? | схаун68 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 3 | 13 новембар 2008 11:31 |
| Брисање фиреуалл | асова | Вирус, Спыуаре и безбедност | 2 | 4 фебруар 2008 10:08 |
| БТ воаыагер 205 фиреуалл | цроцит | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 3 | 28 јануар 2008 15:50 |
| Требам ли титног зида ... | Снаке | Уопштено Софтуаре Цхат | 10 | 13 мај 2007 09:24 |
| Заштитног зида проблеме? | бојак ц | Вирус, Спыуаре и безбедност | 2 | 20 март 2007 09:17 |
| Тхреад Тоолс | |
| |