![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, тому я хотів би отримати новий брандмауер, як я не хочу використовувати брандмауер Windows більше, як я finidng, що це не так добре. PLS Чи можна сказати мені, який є найкращим брандмауером прямо зараз? 10Q |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Моя система: Hybr! D
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Я нещодавно перейшла від Comodo на PC Tools Firewall Plus Free. Я его душі багато краще. Comodo, як правило, "забувають", що я дозволив зараз і потім. Я закликаю всіх, хто думає про зміну перевірити брандмауер PC Tools. Це в наших Завантаження розділі. Брандмауер Windows працює добре для зовнішніх загроз, але не припинити будь-які вихідні повідомлення. Так що якщо щось шкідливе попадання повз неї, ніщо не заважає його від відправки будь-які / всі ваші інформацію назад на кого шукає його. |